2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد زنگم زد پدر مادرمو فوش داد ابروم رف

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 79 پست

تا پدر مادرت هستن جدا شو این عطیقه کیه گیر اوردی مطمعن باش زن اولشم خیانت نکرده مردا وقتی زنشون طلاق میگیره میگن خیانت کرده این اخلاق گوهی که این داره هیشکی باهاش نمیسازه چرا انقد بعضی از خانما انقد خودشونو خوار خفیف میکنن حتما اقا بالا سر داشته باشیم مگه تو نوکر بچشی برو برو شکایت کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون این خانم با شوهرش دعوا کرده چرا پفک خریدی چرا برای بچه اسباب بازی خریدی،این خانم تابستون بچه شوه ...

من از زمانی که تاپیک این خانوم رفت تو پربازدیدا مدام تاپیکای این خانومو دنبال میکنم که ببینم زندگیشون به کجا رسید،از شوهرش جدا شد یا نه و از همون تاپیک تا الان چندین بار شما رو در تاپیک های این خانوم دیدم که تلاش کردی مسائل رو وارونه جلوه بدی و تلاش کردی که کاربرها رو قانع کنی که مقصر این خانومه و این خانوم رو با زبون تلخت آگاهانه آزار بدی و بعد از اینکه این خانوم در جواب زخم زبون های شما واکنش نشون میداد مظلوم نمایی میکردی که واااای هواااار این خانوم به من فحش داد در صورتی که خودت بودی که اول شروع کردی،من فحشای جنسی این خانومو اصلا تأیید نمیکنم و به نظرم هرچقدر هم که طرف مقابل آدم بد ذات و بیشرفی باشه و از آزار روحی دادن به دیگران لذت ببره بازم درست نیست که در جواب فحش جنسی داده بشه ولی خب اینجوری نبوده که شما ساکت و آروم نشسته باشی یه گوشه و این خانوم بی دلیل بیاد بهت فحش بده،برات متأسفم که از زخم زدن به کسی که زمین خورده و خودش به اندازه کافی درد داره لذت میبری امیدوارم خدا قلبتو نورانی کنه که دیگه از آتیش کرفتن دل دیگران لذت نبری،این خانوم اصلا بحثش این نبود که چرا واسه بچت پفک میخری واسه من نمیخری بحثش این بود که چرا برای بچت خرج میکنی و برای منی که زنتم میگی ندارم،تو جمله دومت هم باز داری آگاهانه دروغ میگی،این خانوم دختر آقا رو از خونه ننداخت بیرون دخترش رفت تابستونو پیش مادرش تو شمال بمونه این اسمش بیرون انداختن نیست منم جایی از تاپیکای استارتر ندیدم که گفته باشه دخترو انداختم بیرون دروغگو،آقا هم پسر این خانومو ننداخت بیرون بلکه پسر این خانوم چون مدرسه ش به خونه مادربزرگش نزدیکتر بوده واسه امتحانای خرداد رفت خونه مادربزرگش بمونه جایی ندیدم این خانوم تو تاپیکاش گفته باشه شوهرم پسرمو انداخت بیرون اینم دروغ بعدیت،من گرمم رابطه میخوام خوب شد بچه ها رفتن هم چیزی بود که تو دوست داشتی از تاپیک های این خانوم برداشت کنی،این خانوم گفت اگر قراره دختر شوهرم پیش ما بخوابه پس شوهرم نباید از من رابطه بخواز پیش بچه زشته نمیشه که این حرف خیلیم منطقیه،وقتی هم که پسرش رفته بود خونه مادربزرگش و دخترش رفته بود خونه مادرش گفت حالا که بچه ها نیستن بهترین فرصته که بتونیم همو بشناسیم که بفهمم میتونم تو این زندگی بمونم یا نه،امیدوارم دست از این کارات برداری چون مطمئن باش وقتی به یکی تهمت میزنی و لذت میبری از این کار خدا دیر یا زود خودتو هم در موقعیت اون آدم قرار میده مطمئن باش،امیدوارم دیگه از آزار کلامی دادن به دیگران و تهمت زدن به دیگران لذت نبری