2777
2789
عنوان

فاجعه دانش آموز شیرازی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 102 پست
مدرسه هم رفتار درستی نداشتن.البته طبق حرفایی که من شنیدم

بله رفتارشون خوب نبوده

ولی اگه ترسش از مدیر و مدرسه بود تو مدرسه یه بلایی سر خودش میاورد

بچه بعد فهمیدن خانوادش زندگیشُ تموم کرده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد دلم سوخت خدایی 

من با دخترم خیلی رفیقم همیشه بهش میگم هرچی شد نترس ب من بگو از باباش می ترسه چون سرزنشش میکنه ولی از من ن وقتی میاد یه چیزیو بهم بگه قبلش میگه ب بابایی چیزی نگیا

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

یه ماجرایی تو مدرسه پسرانه پیش میادمعاون یه پسریُ تهدید میکنه تا اعتراف کنه بچه کلی التماس میکنه به ...

قضیه ازین قراره : 

یک دانش آموز ۱۲ ساله شیرازی به اسم «سام زارعی» با پرت کردن خودش از طبقه سوم خونشون به زندگی خودش پایان داد.

قضیه از این قرار بوده دانش آموزا تو مدرسه یه جمله توهین آمیز رو کاغذ مینویسن و این کاغذ دست به دست میشه و میرسه دست معلمه. اونم شروع میکنه متنی که روی کاغذ نوشته شده بود رو با دست خط بچه ها تطبیق دادن و یه دانش آموز ۱۲ ساله به اسم سام زارعی رو گیر میندازه و میفرستتش دفتر مدرسه. اونجا سام هر چقدر التماس میکنه که به باباش خبر ندن؛ معاون گوش نمیکنه و سام رو میفرستن خونه. وقتی سام میرسه خونه زنگ میزنن به باباش و میگن پسرتون به معلم توهین کرده و اخراجه و دیگه نمیتونه بیاد مدرسه.

در آخر سام از ترس پدرش و فشار روحی زیاد خودشو از طبقه سوم پرت میکنه پایین و فوت میکنه.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

من ۴ تا خواهر دارم ک مامانم دعوا نمیکرد ما رو هر چیزی بود بهش می گفتیم کلا مثل دوست بودیم الانم ک همه ازدواج کردیم هم همینطور. الان پسر خودم ۷ سالشه من میخوام باهاش دوست باشم بگم بعضی از حرف ها رو از ترس من و باباش نمیگه ، خودم گهگاهی دعواش میکنم شاید برا همین ب خودم نگه ولی پدرش اصلا تا الان صداشو بالا نبرده براش با این حال اگ موضوعی باشه ب من التماس میکنه ب باباش نگم ( با اینکه باباش بیشتر باهاش خوب و رفیقه) ، همین دیشب یه کاری کرد ک دوستش اومد بهم گفت ولی از خودش می پرسم گریه میکرد و نمیگفت‌ و میگه بابا میزنم😑

بچه بی تربیت بار اومده فحش رکیک مثبت ۱۸ برای معلم نوشته تو کاغذ بین بچه ها دست به دست میشده خب این ...

چون فحش داده باید بمیره؟ بچه خودتم بود همینو میکفتی؟

کسیو نفریت نمی کنم ولی اگه نظرت اره هست که ایشالا سرت بیاد

یعنی معاون مدرسه تو خونه شون بوده که دیده پدرش دویده دنبال بچه ش ؟😳😳🙄🙄🙄

معاون اگه از کار ناظمشون خبرداشته باشه و کار خودش میدونه چی بوده 

معاون خودش متهم ردیف اول و دومه

والا از اول باید بابچه همدلی کرد احساسشو فهمید 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

اگه بچه رو درست تربیت کرده بودند کار به اینجا نمیکشید مدرسه هم به وظیفه اش عمل کرده تنبیه بدنی نکنند غیربدنی هم چیزی نگن که نمیشه به هر حال به معلم توهین شده

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

من نمیدونم ماجرا چیه ولی ب گفته شما ک مدیر یا معاون ب خونواده خبر دادن بنظرم کار درستی کردن. منه مادر یا پدر باید درجریان کار یا مشکلات بچم باشم ک سعی کنم رفعش کنم. 

من خودم ب پسرم از کودکی یادش دادم ک هرنوع مشکلی براش ب وجود اومد حتما باهام درمیان بزاره چ ت مدرسه چ بیرون از مدرسه، هرچیزی ک باعث ازارش میشه. و خداروشکر تاالان ک15 سالشه هرنوع حرفی باشه خودش میاد میگه، مادر یا پدر بنظرم باید رفیق بچشون باشن اینطوری خیلی از مسائل بچه حل میشه خیلی از مشکلاتی ک احتمال وجود داره پیشگیری میشه. 

واقعیتش   اداعای   رفیق   بودن   داشتن  

ولی  رفیق  نبودن  

هیچ  وقت  احساس  راحتی  نکردم  باهاشون  

اگه   رفیق  بود   الان  ادم  موفقی  بودن   میتونستم  بلاهایی  که  به  سرم   اومده رو  به  یکی  بگم   و  ذهنم  اینقدر  درگیر  نباشه  که  خوب  نتونم   درس   بخونم 

ادعا   نداشته  باشین  واقعا  رفیق  باشین