2777
2789
عنوان

فاجعه دانش آموز شیرازی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2731 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399099606]باید بمیره این بچه؟! [/QUOTEقطعاًنه منظورم اینکه خودکشی کرده چون درست تربیت نشده اف ...

مقصر اول و آخر پدر و مادرش هستن 

هرچند به نظر من کادر مدرسه هم بی تقصیر نیستن چون به هر حال وقتی میبینن بچه فحش میده یا بی تربیته باید احتمال بدن توو خانواده غیردرسی بزرگ شده و حداقل وقتی بچه دم دست پردش هست چغولی نکنن،حالا کاری با مدرسه ندارم ولی خب مقصر اول و آخر والدینش هستن 

خودکشی برا همه پیش میاد بعضی ها شانس نمیارن به نظرم گل من

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

من خودم با مامانم خیلی رفیقم 

اونم بخاطر اینکه وقتی کار اشتباهی میکردم

جای اینکه بهم بزنه و دعوام کنه نصیحتم میکرد 

و منو می‌برد مشاوره 

مثلا کلاس نهم بودم با ی پسره صحبت میکردم گوشیمو دید فهمید منو برد مشاوره 

دعوام نکرد و خیلی خوب برخورد کرد 

همیشه همینجوری بوده برام 

اما تو کامنتای پستی که من دیدم مدرسش خیلی ناراضی داشت

خداییش خیلی مدرسه ی خوبیه 😅😅هر سال کلی والدین میرن اونجا ثبت نام میکنن که بچه شون تو مصاحبه یک مدرسه قبول بشه 

باید ساختمون مدرسه و حیاط و امکاناتش رو ببینی 

عین یه عمارت بزرگ می مونه 

وقتی بچه هام کار اشتباهی انجام میدن که میترسن بهم بگن ولی لو میرن من واکنش نشون نمیدم و سعی میکنم خونسرد بهشون عوارض کارشون رو بگم 

خداروشکر دیدن با راست گفتن توبیخ نمیشن همیشه راستشو میگن 

چیزی میگە یا از نظر تو سوالاش زشتو عجیبه ازش سرزنشش نکن یا خیلی مواظب باش با کی دوست میشه و تنها هیچ جایی نفرستیش 

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

من از بچگی همه چیو به مادرم گفتمچون مادرم از بچگی بهم یاد داد و گفت اگه نگی و خودم بفهمم زنده ت نمیذ ...

عاشق سبک تربیت مامانت شدم😂😂❤️

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من از بچگی همه چیو به مادرم گفتمچون مادرم از بچگی بهم یاد داد و گفت اگه نگی و خودم بفهمم زنده ت نمیذ ...

😶🤣🤣

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰