2777
2789
عنوان

فاجعه دانش آموز شیرازی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2731 بازدید | 102 پست

من حتی تومجردی که ۱۴سال پریود شدم مامانم هیچ وقت رو نداد بهش بگم،نگم چه زجری کشیدم برای پیداکردن پارچه بجای نوار توخونه ،بعدها خرید نوار

وسخت تر ازهمه انداختنش بیرون ازخونه ،چون رو نمیدادبزاذم سطل آشغال خونه

سوتین اصلا معنی نداشت

روزه های میگرفتم که فقط باطل میکردم دریغ از یه لقمه

نمازهامونگم بهتره 

مادر باید رفیق بچه اش باشه همین که عروسی کردم چسبیده بهم هر روز خونه ام میاد صلب اسایشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399099606]باید بمیره این بچه؟! [/QUOTEقطعاًنه منظورم اینکه خودکشی کرده چون درست تربیت نشده اف ...

حالا یجور دیگه نگاه کنیم چرا یه معلم یه موضوع انقدر بزرگ کرده نهایت میتونست تنبیه کنه تو کلاس بمونه نه مادرش بیاد 

واقعا ؟؟ پدرش کتکش می زده ؟

نمی‌دونم 

اصلا هیچی درموردش نگفتن که قضیه چی بوده ...فقط وقتی میاد خونه خیلی ناراحت بوده و ناهار نمیخوره 

عصر انگار مدیر زنگ میزنه به بابای بچه که فردا بیاید مدرسه 

بچه هم می‌شنوه می‌ره از طبقه سوم خودشو پرت می‌کنه 

اتفاقا پسرم منم ۶ سال ابتدایی و یک سال پیش دبستانی امام رضا می‌رفت مدرسه ی خیلی خوبی بود من حتی یک مورد بی احترامی به دانش آموز و والدین ندیدم اونجا 

اکثرا هم از قشر مرفه و تحصیلکرده هستن بچه ها 

همین که بدونیم قضاوت نمیکنید کافی هس برامون

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

من مامانم همیشه پشتم برای هر چیزی هستش . لوسم نمیکنه . ولی هوامو خیلی داره . وقتی گقتم میخوام تو22 سالگی کنکور بدم گفت که پا به پام تو رو راه میاد و هیچ نگران نباشم . وقتی بقیه بهم تیکه میپروندن همیشه میگه این زندگی توئه و به کسی ربطی نداره حتی اکر اون فرد خالم باشه . تو همه موضوعات با هم همراهی داریم جز چند مورد که بخاطر تفاوت نسل هاست که اونم احساس نا امنی نمیکنم

بچه اون سنی اونم پسرخودکشی مال بچه نیست اصلا نمیتونم فکر کنم که یه بچه به کشتن خودش فکر کنه نهایتا ب ...

از اول سال تا حالا این سومین دانش آموز هست که خودکشی کرده

پارسال توی استان فارس 800 دانش آموز اقدام به خودکشی کردن طبق آمار رسمی

بچه اون سنی اونم پسرخودکشی مال بچه نیست اصلا نمیتونم فکر کنم که یه بچه به کشتن خودش فکر کنه نهایتا ب ...

ببین اسی 

پسر جاری من خیای عجیبه، ده سالش نشده به قول خودش عاشق دختر همسایه شون شده، از فحش که دیگه نگم برات، حرفایی میزنه که واقعا در حد سن و سالش نیست 

و این حرفا رو کاملا از مامان باباش یاد میگیره، مثلا میاد میگه من عاشق دختر فلان شدم، مامانش میگه عهه اون دختره زشته خاک توو سرت با این سلیقه ت،. یا میره پیش فامیلای مامانش به شوخی بهش میگن تو باید داماد من بشی و اینا، خب بچه که نمیدونه شوخیه ذهنش ی جور دیگه شکل میگیره 

من نمیگم خودکشی بوده یا نبوده 

ولی وقتی بچه متناسب با سنش نباشه که مقصر اول و آخر هم پدر و مادرش هستن، کاراش عجیب میشه، نمیدونه خودکشی چیه اما میدونه اگر خودش رو پرت کنه مثلا از دنیا راحتی میشه و اینا حرفا که ممکنه ی روز ی جایی شنیده باشه