2777
2789
عنوان

درخواست طلاق

152 بازدید | 27 پست

خیلی طول می‌کشه ؟؟

باید حضوری بریم دفاتر و اینجور جاها؟؟

چه مراحلی داره 

به خاطر مشکل ام هم راهنماییم کنید چی بگم چیکار کنم که به نفع من تموم شه البته واقعا دارم اذیت میشم دارم زجر میکشم توی این رابطه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟ چند وقته ازدواج کردی ؟؟

سه ساله نامزدیم

همیشه قهره همیشه پشتم و پیش خانواده اش خالی کرده هیچ وقت طرف من نبوده بد دهنی کرده قهراش با ماهه ماهانه قهر میکنه جالب اینجاس سر هیچ و پوچ حتی خودش مقصر باشه خودش قهر میکنه

دقیقا میخوایید چکار کنید تا بگم؟

می‌خوام چند روز دیگه ثبت طلاق بکنم هیچی نمی‌دونم در موردش 

عادی با توافق چه فرقی داره 

آیا این جوری هست که در نهایت دادگاه به نفع کسی رای بده؟

حتما باید وکیل بگیریم؟؟

حضوری باید ثبت طلاق بکنیم یا اینترنتی و ...

اگر مهریه میخای بگیری که باید ببینی چی داره به اسم خودش بری دفتر ثبت اسناد شهرتون و کاغذ مهریه تو ببری تا توقیف اموال و حساب بزنن اول همین کار و باید بکنی ، ولی اگر میخوای ببخشی فرق داره

توافقیه؟

نمیدونم گذاشته رفته دوماهه فردا هم تولدمه اگه قرار بود باهام زندگی کنه حداقل به بهونه تولد من سر و کله اش پیدا میشه دفعه اولشم نیست دو ماه گذاشته رفته کار همیشگیشه 

منم می‌خوام درخواست طلاق بدم