2777
2789
عنوان

چرا بعضی مادرشوهرا ابنجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 101 پست
شوهرش مرده خیلی ساله بعد بقیه ک بهش اهمیت نمیدن فقط شوهرم کاراشو میکنه اینجوری یه بار عصبی شدم گفتم ...

مثل مادرشوهر من 

گوشت و مرغ و برنج خونه دخترشو تامین میکرد، بعد گوشی اش که خراب میشد، اینقدر زنگ به شوهر من میزد و اه و ناله میکرد و میگفت پول ندارم درست کنم و تعمیرکار گفته برو یکی دیگه بخر و ... که شوهرم میرفت وام میگرفت براش گوشی میخرید

چه دعواهایی سر این مسائل ما باهم کردیم و چه روز و شبایی گذروندیم ..... حالا همون شوهرم افسوس میخوره که چرا اونروزا که میتونستم پس انداز نکردم که الان وضعمون داغون نباشه !! 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بعضی عروسا هم الکی بزرگ میکنن حالا شاید بنده خدا یه بار نیاز داشته گرفته یا شرایط مالی بدی دارن بهشو ...

ن عزیزم پست های بعدمو بخون میفهمی از اولش بوده همین ک‌حقوقش میاد میاد میگ پول میخوایم یه چیزی بخریم‌پول جمع کنمی میگ پول حتی شوهرمم گفته مگ من بانکم 

سه تا پسرن یکیش زن داره تو خونش زندگی‌میکنه خیلی وقته حقوقشم تمامش میده پسر بعد میاد سرما زنگ میزنه شوهر من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که نزاری بره که نمیشهولی حالا استارترم زیادی حساسهحالا پول و نمیدونم شاید شوهرش داره که پول میده ...

دیگه منم خوشم نمیاد عقل که نباشه زندگی از هم می پاشه استاستیر از نظر من ساده هست سیاست ندارد زندگی پر از سیاسته 

خیلی فرق میکنه وقتی یه مادر زیاد به پسرش وابسته باشه در واقع کمبودهای شوهرش رو داره از پسرش طلب میک ...

مادرشوهر منم زده همرو بدبخت کرده یکیش زن نمیخواست ب زور زنش دادالان زنش خونه باباشه با بچه یه روز اینور یه روز اونور بعوشوهرش کار نمیکنه چرا چون مادرش خونشو گذاشته دراختیارش حقوقشم بهش میده اون پسرشم اینقد لوس بار اورد معتاد شد 

شوهر منم ک داره تلاش میکنه خواست خونه بسازه گفت ن اونجا برا پسرش ک زن داره خب واقعا نامردی میکنه

استاتیر می‌خوایی زندگیت بهم بخوره ادامه بده اینجوری خوشبخت میشی ولی کمر خوندی بدبخت هم میشی یکی همسا ...

پستهای بعدمو بخون‌گفتم چیکارمیکنه نگفتم ک سرنزنه

عزیزم من نگفتم ک زنگ نزنه من میگم هرساعت زنگ میزد کجایی کجایی خب مگ بچس سه تا پسر داره شوهرمن فقط پو ...

بله حق با شماست من این جزئیات رو نمیدونستم

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

کلمه بی خیال به خودت تکرار کن خودت سعی کن شغل داشته باشی مشغول بشی کسی با جدا کردن پسر از خانواده اش ...

چرا فکر میکنین میخوام جداش کنم وا چ حرفا میزنین 

من دارم میگم نمیزاره پول پس انداز کنیم نمیزاره خونه بسازیمکل حقوقش و خونش داده پسر وسطیش ک زن داره نمیزاره ما تو یه زمین خونه بزنیم میگ برا اون پسرم حقوقشم بهش میده بهد میاد از نا پدل میگیره

من اصلا بدگویی شوهرمو پیش بچه هام نمیکنمسر این موضوع هم خیلی حساسم و به بچه هام اصلا اجازه نمیدم با ...

خیلی خوبه که حواست به این چیزا هست، 

مادرشوهر من کاری کرده بود که تا چند سال بعد ازدواجمون، شوهرم هر اتفاقی تو محل کارش میفتاد رو برای مامانش تعریف می‌کرد   و اونم با خاله زنک بازی هاش و راهنمایی های خاله خان باجی، اوضاع رو خیلی بد کرده بود براش. و این اخلاق شوهرم به خاطر وابستگی شدید مامانش،بود .

حتی از من هم انتطار داشت مثل مامانش لحظه به لحظه اتفاقات خونه بابام و محل کارم رو بهش گزارش بدم 

اگه چیزی رو نمیگفتم و بعد می‌فهمید خیلی اذیت میکرد، فکر میکرد چون دوستش ندارم مثلا بهش نگفتم که داداشم دیشب رفته به مامانم اینا سر زده !!!!!!! 

خدا رو شکر بچه دار که شدیم یکم از دفعات تماس هاش با مامانش کم شده 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

حتما وضع داداشت خوبه ما وضعمون خوب نیست بعد میاد پول عمل از شوهرمن میگیره ولی سه تا پسرن حقوقش کاملل ...

خوب شوهرت عقل زبون داره تو چرا را می‌خوایی خودت را پیش خانواده شوهرت بد نام کنی سیاست چرا نداری همیشه یادت باشه الویت پسرها مادرش هست هر چقدر هم همسرش دوست داشته باش تو هم بخور بخواب خوش باش نه اینکه به حساب این اون برسی مطمئن دنیا اینجوریه نمی‌مونه من میگم عروسمون خیلی سیاست داره من خودم به پاش نمی‌رسم 

مثل مادرشوهر من گوشت و مرغ و برنج خونه دخترشو تامین میکرد، بعد گوشی اش که خراب میشد، اینقدر زنگ به ش ...

افرررررین تو فقط میتونی درکم کنی هرچی میشه میاد سراغ ما نمیگم زنگ نزنه ک ولی پول زیاد نخواد ما میخوایم پس انداز کنیم میاد نیازشو ب شوهرم میگ درحالی دوتا پسر دیگم داره خونه رو گذاشته در اخیتر یکیش حقوقشم میده بهش خواستیم خونه بسازیم‌گفت زمین برا اون پسرمه حالا میاد از ما پول میگیرخ ماهم وضعمون خوب نیست

چرا فکر میکنین میخوام جداش کنم وا چ حرفا میزنین من دارم میگم نمیزاره پول پس انداز کنیم نمیزاره خونه ...

استاتیر شوهرت خودش عاقل بالغ هست خودت با اینجوری مسایل ناراحت نکن خدا را شکر خونت هم جداست دیگه چی می‌خوایی خرج تو را نمیده به چیز دیگه اون وقت اعتراض کن پدر من هم خرج مادر پدرش بابام میداد اون یکی ها کنار چی شد استاتیر الان خونه سه مرتبه داریم دو تا ماشین داره بابام حقوق عالی هر سال کربلا مشهد همه جا میرسم امسالم هم مکه سوریه همه جا رفتیم خدا بزرگه بی خیال

خوب شوهرت عقل زبون داره تو چرا را می‌خوایی خودت را پیش خانواده شوهرت بد نام کنی سیاست چرا نداری همیش ...

خب چیکارش کنم‌منم بخورم بخوابم چی جمع کنیم اینده چی بخدا اینجا خیلیا مخالف بودن ولی همه چیو نمیدونستن 

چیکارکنم خب وقتی نمیفهمه تقصیرمادرشم هست خب حقوقش خودش خرج کنه ک پسرش ب خودش بیاد کارکنه بخدااا خواستیم خونه بزنیم تو یه زمینی داشت بعد گفت برا مسر وسطیمه ک زن بچه داره بهد این پسر وسطیش تو خونشه حقوقشم میخوره خب مگ پسر من غریبس 

استاتیر شوهرت خودش عاقل بالغ هست خودت با اینجوری مسایل ناراحت نکن خدا را شکر خونت هم جداست دیگه چی م ...

بخدا ک شرایط همه یکی نیست حقوق شوهرم خیلی کمه باباش فوت شده هیچ هیچ پشتوانه ای نداره 

میخواستیم خونه بزنیم تا اینقد گرونی نبود مادرش نزاشت گفت برا اون پسرم تازه اون توخونشه و حقوقشو میخوره با زنش بعد گفت این زمین برا این پسرمه خب میدونست عرضه ساهتش نداره چرا با ما این‌کارو کرد 

همینجوری کرد پسرش بی عرضه شد 

حالا ما خرجدوتامون هست مث بچه بهونه پول میگیره خب پولش نده ب پسرش ک بره کارکنه ب خودش بیاد

افرررررین تو فقط میتونی درکم کنی هرچی میشه میاد سراغ ما نمیگم زنگ نزنه ک ولی پول زیاد نخواد ما میخوا ...

ببین، تا میتونی با نرمی و کلک، هر چی پول از خرجی خونه میمونه رو طلا بخر

اشتباه منو نکن 

خدا شاهده، من توی 18 سالی که ازدواج کردم با اینکه خودم شاغل بودم با دوتا بچه که بزرگ کردم تا حالا 4 تا گوشی موبایل عوض کردم، بعد مادرشوهرم 7 هشت بار . همه رو هم شوهر من با قسط و وام براش خریده. 

انتظار داره هر سال بلیط براش بگیریم بفرستیم زیارت 

تلویزیون مون رو چند سال پیش،عوض کردیم، هزار بار تا حالا گفته کاش دوتا برداشته بودید ، یکی هم برای ما

در صورتی که فرش و تلویزیون خونش رو شوهرم چندسال پیش،براش خریده.

اوایل شوهرم به حرفش بود... الان که دیگه  دستش خالیه نمیتونه کاری بکنه، پشیمونه که چرا به فکر آینده بچه های خودش نبود

بعد میگن چرا عروسا ابنجورین خب من اولش خیلی خوب بودم باهاشون همین رفتارارو ک دیدم بدم میاد ازشپولای ...

مشکل تو آینه سیاست نداری وسلام اینجور سایت ها میخونم اعصابم خورد میشه چرا زنگ میزنم به تو چه چرا ازدواج کردی نمی‌دونستی مجرد میموند ی بهتر بود نه فکر کردی عاشقانه عشق حال هست از هیچی مشکل درست می‌کنی میگمداشناموندهمین مسله آنقدر عروس دخالت کرد مادرش گفت طلاقش بده از چشم افتاد داد از این بهترین گرفتن بچه هم دارن حالا اشنامون هر جا می‌ره میگن دختر که نیستی خانمی راهش بازه نکنه برای شوهر ما بیاد والله دلمون کباب میشه تو روش می آبستن میگن خوب بودی شوهرت نگه می‌داشت لیاقت داشتی زندگیت نگه میداشتی خود دانی