2777
2789
عنوان

چرا بعضی مادرشوهرا ابنجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 101 پست
😂😂😂آینده سختی با این طرز تفکر در انتظارتهبدجوری مشکل داریبدبخت بچه ات که همچین مادری داره

خو دست خودم نیست بعد 12 سال یه بچه بزور بدنیا آوردم تمامش مال منه

لطفا برای هیچ بچه ای لفظ بدبخت بکار نبرین🌺

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من شوهرم یه اخلاقی داره اصلا دوس ندارم باهاش حرف بزنمبا پسرم که 9 سالشه بیشتر حرف میزنمپیش خودم ...

سخته

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

فک کنم شما یا جدا شدی یا شوهرت فوت شده . به نظرم تا سنت کمه ازدواج کن چون بچه مال ادم نمی مونه

عکدام با همسرم تو صفحه ام هست لطفا ف. ال منفی نزنین

خب چیکارکنم

عزیزم بی خیال باش این به مادرش کمک می‌کنه خدا دو برابر به شما میده شک نکن شما فقط احترام حرمت مادرش نگه دار هم پدر مادر خودت از خدا کمک بخواه نماز قرآن بخون هر کس به مادر پدرش خدمت کرده خدا ده برابر میده سرت مشغول کن آشپزی خانه داری کلاس قرآن همسرت معتاد خیانت کار نیست خوب میشد می‌رفت با دوست دختر میگشت خدا را شکر کن می‌ره مادرش سر میزنه با مادرشه این چه حرفیه چرا می‌خوایی زندگیت تلخ بشه قبول کن هیچ کس خوشبخت نیست 

عزیزم بی خیال باش این به مادرش کمک می‌کنه خدا دو برابر به شما میده شک نکن شما فقط احترام حرمت مادرش ...

چی میگی عزیز دوست دختر و این حرفا چبه 

من دارم‌میگم هرچیزی یه حدی داره ن اینک همش خرج دندون و چشا و قلب و همه چی مادرش کنه احرشم مادرش حقوقش بکنه تو شکم اون داداشش خونشو بده ب اون نزاره ما خونه بزنیم

خو دست خودم نیست بعد 12 سال یه بچه بزور بدنیا آوردم تمامش مال منهلطفا برای هیچ بچه ای لفظ بدبخت بکار ...

خب به اینم فکر کن اون دختر که با هزار امید میاد همسر بچه ما میشه چه گناهی کرده، منم دوتا پسر دارم و دلم میخاد در آینده طوری با عروسم رفتار کنم که پسرم غرق در آرامش بشه، من به عروسم احترام بزارم و خودخواه نباشم زندگی پسرم شادتره، البته من خانواده همسرم اینجوری فکر نکردن و همیشه خودخواه و طلبکار بودن و نذاشتن تا الان ما آرامش داشته باشیم

عزیزم بی خیال باش این به مادرش کمک می‌کنه خدا دو برابر به شما میده شک نکن شما فقط احترام حرمت مادرش ...

هر چیزی حد داره، پدر مادر باید جوری رفتارکنند که به زندگی بچه ها آسیب نزنن، دارن میگن یه پسر دیگه هم داره که تنبله، گناه اینا چیه

خب به اینم فکر کن اون دختر که با هزار امید میاد همسر بچه ما میشه چه گناهی کرده، منم دوتا پسر دارم و ...

برعکس نوشته های آخرتم موجوده

خو دست خودم نیست بعد 12 سال یه بچه بزور بدنیا آوردم تمامش مال منهلطفا برای هیچ بچه ای لفظ بدبخت بکار ...

لفظ بدبخت رو ما به کار نمیبریم

در واقع تو و مادرهایی مثل تو بچه هاشون رو بدبخت میکنن

نه اون بچه مال تو نیست

۱۲ سال هم نتونست به این عقل برسونتت که علت بچه دار شدنت قرار نیست مالکیت یه بچه باشه

واقعا متاسفم برات

اینو بهت اطمینان میدم اینطوری پیش بری و فکری به حال روان بیمار خودت نکنی آینده سختی در اختیار خودت و بچه اته 

اینم بگم تو مادری میشی که ابدا بچه اش قرار نیست مال اون باشه و اینو قشتگ به چشم میبینی که بچه ات تو رو با همه این حرفات ول میکنه و میره پی زندگی خودش و چیزی که ازش می ترسی و دست خودت نیست سرت میاد

اون روز یاد حرفم میوفتی

وقت داری روی خودت کار کن روانت خیلی بیماره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
لفظ بدبخت رو ما به کار نمیبریمدر واقع تو و مادرهایی مثل تو بچه هاشون رو بدبخت میکنننه اون بچه مال تو ...

خو تو چرا فشاری میشی؟ مگه تورو میخام بگیرم