2777
2789
عنوان

چرا بعضی مادرشوهرا ابنجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 102 پست
مادرشوهرت آینده منه. پسر اول مال منه بعد دختر مردم

چه بد کاش هیچوقت مادزشوهر نشی 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا حالا پسرها کمتر اینجوری هستن بعد ازدواج یادشون نمیاد مادر دارن خود خانوما که بدترن صبح تا شب ی ...

با قسمت پول دادنش منم مخالفم ولی دیگه زنگ زدن چیه 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بعد میگن چرا عروسا ابنجورین خب من اولش خیلی خوب بودم باهاشون همین رفتارارو ک دیدم بدم میاد ازشپولای ...

انتظار داری پسرشو برداری ببری به تو چه مادر پسر هست مادر منم اینجوریه خدا را هزار مرتبه شکر عروسمون خیلی خوبه ده ساله زندگی میکنند عروسمون نمونه هست

حق داری. مزاحم زندگیته و فرهنگ ایرانی هم مدافع حقوق مادرا. مادرشه که باشه. الان این آقا برای خودش زن ...

دقیقاقرار نیست همش پول بخواد حداقل پولشو نده ب پسر بیکارش ک بعد بیاد از ما پول بگیره خیلی بدم میاد ازش سر همین حرکتا اون روز حالش بد شد شوهرم‌میگ تو باید بهش بگی چیکارکنه چی بخدره چی نخوره گعتم مگ بچس سر همین قضیه و یه سری چیزای دیگ کلا باهاش قهرم هی منت کشی میکنه

نمیگیرم بهش میگم برو نیازتو رفع کن سرتو بذار رو بالش کنار من اصلا نمیتونم شریک داشته باشم 🥺

وای من شوهرم یه اخلاقی داره اصلا دوس ندارم باهاش حرف بزنم

با پسرم که 9 سالشه بیشتر حرف میزنم

پیش خودم پریشب یه لحظه فکر کردم که اگه پسرم بره و من دیر به دیر ببینمش چقدر سخته

وای من مادر شوهر میشم

خب چی میشه مگه شما و مادرت راجع به این مسائل حرف نمیزنید؟؟؟ متاسفم واقعا واسه خانمایی که توقع دارن ش ...

خیلی فرق میکنه 

وقتی یه مادر زیاد به پسرش وابسته باشه در واقع کمبودهای  شوهرش رو داره از پسرش طلب میکنه 

مادرشوهر من با اینکار و اخلاق، ذهن پسر و دخترشو نسبت به پدرشون سمی کرده . نمیگم باباشون خیلی ادم خوبیه ولی 70 درصد مشکلاتشون تقصیر مادرشوهرمه اما ایشون کاری کرده که بچه هاش پدرشون رو هیچی حساب نمیکنن

همین رفتارا باعث یکسری بدبینی ها و مشکلات شوهر من نسبت به من هم شده

یعنی شوهرم فکر میکنه چون مامان خودش آب خوردنش رو به همه میگه، منم هر اتفاقی تو خونه بیفته به مامان و خواهرام میگم

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

لطفا برا پسرت زن نگیر که دختر مردم رو بدبخت کنی . شما شوهر داری . اون دختر مردم هم شوهر می خواد .

وایی دقیقا 

بعضی همینجوری فکر میکنن خب همچین ادمی نباید تشکیل خانواده بده بمونه ور دل مادرش