2777
2789
عنوان

چرا بعضی مادرشوهرا ابنجورین

1250 بازدید | 101 پست

خیلی بدم میاد حالم بهم میخوره 

هراتفاقی ک میوفته مادرشوهرم زنگ میزنه ب شوهرم میگ 

مثلا اگ داداشش ک معتاده ب مشکل بخوره زنگ میزنه شوهر من 

اگ ول بخواد زنگ میزنه شوهر من 

اگ حالش بد باشه زگگ میزنه شوهر من 

خیلی بدم میاد ازش سر همین مسئله ها 

بعد شوهرم میگ چرا جوری حرف میزنی انگار بدت میاد ازش

قبلا بدم نمیومد الان خیلی بدم میاد ازش بعد هرموقعه بیرونیم زنگ میزنه کجایی کجایی بعد میک خدافظ

بعد میگن چرا عروسا ابنجورین خب من اولش خیلی خوب بودم باهاشون همین رفتارارو ک دیدم بدم میاد ازش

پولای خودشو میده اون پسرش ک بی عرضس کار نمیکنه خودشم تبلش کرد بعد میاد از شوهرم پول میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پدرتون بیامرزه   

مادر شوهر من اتفاقاتی که برای عروس دامادهای همسایه هاش میفته رو هم سریع زنگ میزنه به شوهر من میگه ! 

چه برسه به مسائل خانوادگی   

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

فضول 

متنفرم از آدم فضول 

از الان شوهرت آموزش بده فقط بگه بیرون 

مادرشوهر من خودشو بکشه نمیتونه اطلاعات بگیره آزمون

مگر من چیزی بگم که از نظرم مهم نیس و تاریخش گذشته شده

خب ادم اگه موقعی که کار داره یا مریضه به بچش نگه به کی بگه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خب مامانشه و پسرش اونا خیلی بهم نزدیکن

خب کسی ک عروسی کرده ک نباید هی بیان ازش پول بگیرن فک میکنن خرج کل خونواده با اونا دوتا پسر داره یکیش معتاد یکیشم بیکار و زن بچه دار همش شوهرم ب فکر اوناس میخواستیم خونه بسازیم مادرشوهرم گفت ن اونجارو گذاشتم برا پسر وسطیم همون ک زن داره خب وقتی میدونه بی عرض جلو مارو گرفته حالا همه گرون شده

مثلا میخواد خوب رفتار کنه همه چیو خراب میکنه

رفنم خونه مادرم

مادرم دیدم به عرسمون که میخواست بره از اوکالا خریدشو بگیره 

بهش چادر زورکی داد که سرش کنع با اینحال حجابش مشکلی نداشت

من بیحجاب بودم منو نگفت چیزی به اون بیچاره گیر داد

مادر شوهر جنسش خرابه گاهی 

من از عروسمون همش دفاع میکنم 

خیلی ظالمه مادرم

🤴👸.دلشاد هستم....همسرم دوستت دارم

خب ادم اگه موقعی که کار داره یا مریضه به بچش نگه به کی بگه

خب هرچی میشه زنگ میزنه میگ اصلا این هیچ چرا باید حقوقش بده اون پسرش ک زن و بچه دهره کار نمیکنه بعد بیاد از شوهرمن پول بگیره

خب کسی ک عروسی کرده ک نباید هی بیان ازش پول بگیرن فک میکنن خرج کل خونواده با اونا دوتا پسر داره یکیش ...

من مادرم میدونم هیچ وقت بین دوتا پسرام فرق نمیزارم شاید اونم دلایلی واسه خودش داره 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
رفنم خونه مادرممادرم دیدم به عرسمون که میخواست بره از اوکالا خریدشو بگیره بهش چادر زورکی داد که سرش ...

اره واقعا همش گیر میدن یه سریا 

بعد ما قالی خریدیم گذاشتیم بسته تو خونش تا اوکی شدیم ببریم 

یه سری نشسته بودیم دخترش گفت ماما قالی بخر برا خونت گفت برا چیمه سه تام دارم تو اتاق ک اونا اصلا برا خونه ما بودن 

بعد خواهرشوهرم گفت اینا واسه پسرته یعنی ما