2777
2789
عنوان

چرا بعضی مادرشوهرا ابنجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 102 پست
خیلی فرق میکنه وقتی یه مادر زیاد به پسرش وابسته باشه در واقع کمبودهای شوهرش رو داره از پسرش طلب میک ...

واقعا اکثر مادرها همینن

یه کمبودهایی از طرف شوهر دارن  با پسره جبرانش میکنن

الان پسر منم خیلی با ارامش میشینه حرف منو گوش میگیره

کاری که باباش انجام نمیده

چون شوهر شما براش پسر نیست و نبود براش شوهر بوده الان شما هم هووش هستی از لحاظ ذهنی .....زن هایی که ...

شوهرش مرده خیلی ساله بعد بقیه ک بهش اهمیت نمیدن فقط شوهرم کاراشو میکنه اینجوری 

یه بار عصبی شدم گفتم چرا همش مادرش کاراشو میسپاره بهت وقتی اون داداشت داره تو خونش و باهاش زندگی میکنه میگ خب میدونه انجام نمیدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وابسته چیه مادرش هست من اینجوری ها می‌شونم میگم خدا را شکر عروسمون بهترینه

چه ربطی به مادر بودن داره

مگه چون مادرشه باید هرچی میشه زنگ بزنه به پسرش بگه

این وابستگی و فضولیه

عروستون تو سری خوره خاک بر سرش واقعا

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
مادرشوهرت آینده منه. پسر اول مال منه بعد دختر مردم

😂😂😂آینده سختی با این طرز تفکر در انتظارته

بدجوری مشکل داری

بدبخت بچه ات که همچین مادری داره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
بعد میگن چرا عروسا ابنجورین خب من اولش خیلی خوب بودم باهاشون همین رفتارارو ک دیدم بدم میاد ازشپولای ...

استاتیر می‌خوایی زندگیت بهم بخوره ادامه بده اینجوری خوشبخت میشی ولی کمر خوندی بدبخت هم میشی یکی همسایه ما عروس کاری کرد پسرش دیگه نرفت مادرش ببینه مادرش نفرین کرد دو تا بچه ش عروس تو تصادف کرد خود عروس سرطان داره دنیا بی حساب نیست

شوهرش مرده خیلی ساله بعد بقیه ک بهش اهمیت نمیدن فقط شوهرم کاراشو میکنه اینجوری یه بار عصبی شدم گفتم ...

به شوهر شما وابسته است 

گناه داره حالا زنگ بزنه چی از تو کم میشه بزار خبرهارو یسره بگه 

خب چی میشه مگه شما و مادرت راجع به این مسائل حرف نمیزنید؟؟؟ متاسفم واقعا واسه خانمایی که توقع دارن ش ...

عزیزم من نگفتم ک زنگ نزنه من میگم هرساعت زنگ میزد کجایی کجایی خب مگ بچس 

سه تا پسر داره شوهرمن فقط پول عملشو میده ک وضعمونم خوب نیست مادرش حقوق میگیره میدش پسر بیکارش ک زن داره میخورنش بعد میاد از شوهرم پول میگیره خب مگ ما نباید پس انداز کنیم 

میره عمل میکنه شوهرم خداتومن پول خرج میکنه بعد رعایت نمیکنه 

واقعا اکثر مادرها همیننیه کمبودهایی از طرف شوهر دارن با پسره جبرانش میکننالان پسر منم خیلی با ارامش ...

اگه آینده و خوشبختی پسرت برات مهمه، بی مهری های شوهرت رو از پسرت نخواه

هیچوقت از شوهرت پیش پسرت بدگویی نکن

پسرت رو سنگ صبور خودت نکن.  اینجوری خیلی بهش آسیب میزنی و باعث میشی که در آینده توقعات زیادی از زنش داشته باشه یا بهش بدبین بشه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

استاتیر می‌خوایی زندگیت بهم بخوره ادامه بده اینجوری خوشبخت میشی ولی کمر خوندی بدبخت هم میشی یکی همسا ...

این که نزاری بره که نمیشه

ولی حالا استارترم زیادی حساسه

حالا پول و نمیدونم شاید شوهرش داره که پول میده به مادرش

اون تماس ها هم چیزی از اسی کم نمیکنه مادرشه دختر همسایه که نیست

دقیقا حالا پسرها کمتر اینجوری هستن بعد ازدواج یادشون نمیاد مادر دارن خود خانوما که بدترن صبح تا شب ی ...

من اصلا اصلا همچین ادمی نیستم زندگیم جدا شده قرار نیست هرچی تو خونه مامانم شد منم بدونم همونطور ک اون نمیدونه تو خونه من چی میگذره‌

حالا مادرشوهرم زنگ میزنه میگ کجایی هرساعت خب مک شوهرمن بچس 

سه تا پسرن فقط از شوهرمن پول عملا و خرجشو میگیره یکی پسراش بیکاره ب زور زنش داده حالا داره حقوقش میده اونا میخورن از شوهرمن پول میگیره عمل میکنه رعایت نمیکنه باز میره عمل ماهم وضعمون خوب نیست 

مگ ما اینده نداریم پس فردا بچه بیاریم خب مادرش میزاره خرج کنیم 

شوهرش مرده خیلی ساله بعد بقیه ک بهش اهمیت نمیدن فقط شوهرم کاراشو میکنه اینجوری یه بار عصبی شدم گفتم ...

کلمه بی خیال به خودت تکرار کن خودت سعی کن شغل داشته باشی مشغول بشی کسی با جدا کردن پسر از خانواده اش خوشبخت نشده تو هم دومیش باشی عروس ما آنقدر خانمه برادرم ماشین برای گرفته تولدش خونه هم دارن هفت میلیون عروس میگیره 

اگه آینده و خوشبختی پسرت برات مهمه، بی مهری های شوهرت رو از پسرت نخواههیچوقت از شوهرت پیش پسرت بدگوی ...

من اصلا بدگویی شوهرمو پیش بچه هام نمیکنم

سر این موضوع هم خیلی حساسم و به بچه هام اصلا اجازه نمیدم با پدرشون بد حرف بزنن

ولی این که اتفاق های روزانه رو با هم تعریف میکنیم 

انتظار داری پسرشو برداری ببری به تو چه مادر پسر هست مادر منم اینجوریه خدا را هزار مرتبه شکر عروسمون ...

حتما وضع داداشت خوبه ما وضعمون خوب نیست 

بعد میاد پول عمل از شوهرمن میگیره ولی سه تا پسرن 

حقوقش کامللل میده پسرش ک زن داره بخوره 

بعد میاد از شوهرم پول میگیره خب ما ب خرج خودمونم نمیرسیم میره عمل میکنه رعایت نمیکنه دوباره میبرش دکتر 

خب همچین کاری میکنه مگ مادرتو اینجوریه؟مطمئنم ن اگ عروستون راضیه 

نمیزاره یه قرون پول جمع کنیم تا حقوق شوهرم میاد پول میگیره ازش خب خودش حقوق میگیره خونه هم داره هردو رو گذاشته برا پسر وسطیش ماهم فقط خرج میدیم