2777
2789

۲۷ سالمه همسن و سالهام همه بچه دارن اونم بچه مدرسه ای، حتی اونایی که ۵ یا ۶ سال ازم کوچکترن بچه دارن

اونوقت من با این سنم تازه طلاق گرفتم نه شغلی نه درآمدی فقط دارم دانشگاه آزاد روانشناسی میخونم بی هیچ هدفی،

فقط بلدم پول مامانمو بگیرم بدم شهریه اونم اوضاع مالیش خوب نیست یه حقوق بیمه داره فقط😔

خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده حالم بده 

نگید برو سرکار 

هیییبچ کاری بلد نیستم اصلا اعتماد به نفس ندارم از اول درونگرا بودم بدتر شدم حتی دوست ندارم کلاسای دانشگاه رو برم همه وضعشون و زندگیشون و بختشون خوبه جز من 

همش باید تو کلاس از خوشی هاشون و بچه شون و شوهرشون بشنوم و احساس عقب موندگی کنم 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

اینم بگم‌دو ساله جدا شدم و اوضاعم همینه 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

هیچکس به جز خودت نمیتونه کمکت کنه باید روحیتو عوض کنی یه شغلی هم پیدا کنی 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس به جز خودت نمیتونه کمکت کنه باید روحیتو عوض کنی یه شغلی هم پیدا کنی

آخه چه شغلی هیچکاری بلد نیستم وقتی نه مهارتی دارم و نه سرمایه ای چه شغلی برم 

برم واسه مردم ماهی ۵ تومن کار کنم ؟ 

بعدم شغل واسه من خونه و زندگی و بخت و اقبال میشه ؟ 

حق میدم بهت ولی خیلی خودتو باختی.یکم خودتو جمع و جور کن

چجوری جمع و جور کنم 

تو کلاس فقط من اوضاعم اینه 

تا کی باید خوشی های مردم رو بشنوم و در ظاهر بخندم و حرفی برای گفتن پیششون نداشته باشم

چجوری جمع و جور کنم تو کلاس فقط من اوضاعم اینه تا کی باید خوشی های مردم رو بشنوم و در ظاهر بخندم و ح ...

علت طلاق چی بود؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

دوستم دوبار تو دوره عقد جدا شد با یه پسره که اونم ۶ ماه با خانمش زندگی کرده بود و جدا شده بود ازدواج کرد

پسره خیییلی خوبه ظاهرا زندگی خیلی خوبی دارن....

ولی دوستم خودشو نباخت رفت درس خوند شاغل شد اما خونوادش خیلی حمایتگر بودن

خونواده خیلی مهمه 

بخدااا اگه خونواده من بودن با دوبار جدا شدن منو زندانی میکردن تو خونه

میگفتن آبرومونو بردی

یا باید بشینی غصه بخوری و بگی هیچ کاری بلد نیستم و کلی پول دانشگاه آزاد بدی و آخرش هم یه مدرک بگیری و سرکار هم نری 

یا باید از یه جایی شروع کنی . فروشندگی هم بلد نیستی؟ توی انتشارات دانشگاه هم نمیتونی بری دو تا برگه کپی بگیری؟ 

پاشو یه تکونی به خودت و زندگیت بده . 

تو موفقیت رو توی بچه داشتن می‌دونی طرز فکرت رو درست کن تا از خودت و زندگیت راضی باشی

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

این دانشگاه فقط پول میگیره بخدا مربی مهدم نمی‌شیم منم روانشناسی ام برو یه فروشنده ای چیزی شو پول جمع کن هنر یاد بگیر خیاطی چیزی

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

اول اینکه ازدواج و داشتن فرزند ملاک خوشبختی نیستشما باید از غاری که دور خودت ساختی بیای بیرونبهترین ...

پس خوشبختی چیه چرا دور و اطرافم خوشبختی رو خونه و زندگی و شوهر و بچه میدونن همش تعریف میکنن چرا من پیش اونها حرفی برای گفتن ندارم از زایمان و از بچه و از مدرسه بچشون و از شوهرشون بگن و من فقط نگاه کنم و تایید کنم ؟ 

آخه تا کی