برادرشوهرم۱۷سالشه ۹ماه نشد ک ازدواج کردم مادرشوهرمو شوهرم فرستادنش ک من خونه تنها نباشم البته بهونشون بود ک خوابگاه نره بگذریم ک این دوسال از دستش چی کشیدممممم.نگید نباید قبول میمردی ک بخدا از من تظر نخواستن یه چنبارم جلو شوهرم وایسادم کتکم زد.حالام ک بچه کوچولو دارم با اون یکی برادرشوهرم از سرکار میاد خونه.ینی الان با دوتا از برادرشوهرامو وشوهرمو بچه کوچیکم تو خونه ۷۰متری زندگی میکنیم نمیدونم بچمو بزرگ کنم یا غذا درست کنم یا کارای خونرو بکنم.طلاقم نمیتونم بگیرم .الان شوهرم پیام داده چیکار بکن چیکار نکن منم بهش گفتم بیکار نیستم دستوراتتو انجام بدم کلی حرف زشت بهم زد ک تو بخاطر پول منو میخای مادر ....😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭درحالی ک دو هفته پیش 1تومن به داد..قسم خورده بیاد خونه بزنتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواب خیلی بی غیرته باید یکم غیرتشو غلغلک بدم اه چندش سه تا مرد نره خر نمیگن زنه شاید دلش بخواد تو خو ...
اصلا چطور خجالت نمیکشه مرتیکه بی غیرت شب زنش میخاد بیاد بغلش بخوابه خاک بچه کوچیک داره حتما بچه هم شیر میده طفلک باید هزار تا سوراخ سنبه بره که اینا نامحرم تشریف دارن بد بخت اسی یکسره لباس پوشیده گیریم روسری نپوشد ولی دلش یه تاپی نمیخاد بپوشه همش لباس بلند زندگی نکرده طفلک
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
اصلا هر کار نکنی حتی داداش خودت باشه با لباس زیر توخونه هم بتونی راه بری بازم راحت نیستی تقصیر اسی نیست اون برادر شوهرای کفتارش چقدر خر تشریف دارن تف تو صورتون یکم فهم میداشتن خودشون میرفتن ....هر چند تربیت مادرشونه دیگه
با همون مامانت که میگه شدی نوکر اونا هماهنگ کن بذار برو،بعدش اونا مجبور میشن خونه ی جدا بگیرن
من واسه پسرخالم پیش اومده بود تازه عروس داماد بودن،اون یکی پسرخالم اونجا میموند دیگه گذاشت رفت عروس خاله،زنک زد به همه فامیلاشون،اونم چند وقت اینور اونور موند آخرش براش خونه گرفتن،تنها راهش اینه