2777
2789
عنوان

شوهرم عوض دستت درد نکنه کلی فحشم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 65 پست

لابد کلید هم دارن  هر وقت دوس دارن میان و میرن 

بگو صاحبخونه جواب مون کرده   که به جا ۲ نفر  ۵ نفرید 

فافا  همون اسمی که پسرم تا ۵ سالگی منو صدا کرد  ولی بعدا بهم گفت مامان جون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب خیلی بی غیرته باید یکم غیرتشو غلغلک بدم اه چندش سه تا مرد نره خر نمیگن زنه شاید دلش بخواد تو خو ...

اصلا چطور خجالت نمی‌کشه مرتیکه بی غیرت شب زنش میخاد بیاد بغلش بخوابه خاک بچه کوچیک داره حتما بچه هم شیر میده طفلک باید هزار تا سوراخ سنبه بره که اینا نامحرم تشریف دارن بد بخت اسی یکسره لباس پوشیده گیریم روسری نپوشد ولی دلش یه تاپی نمیخاد بپوشه همش لباس بلند زندگی نکرده طفلک 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

این ب کناراین زنو شوهر خلوت ندارن؟ مرتیکه غیرت نداره شب با زنش فلان کنه برادراش بشنون؟ تف به شرفش. ز ...

اصبا شبا پیش من نمیخوابه پیش داداششه.بهش میگم بیا تو اتاق بخواب میگه داداشم احساس تنهایی میکنه ناراحت میشه😂

خدایا شکرت.
اصبا شبا پیش من نمیخوابه پیش داداششه.بهش میگم بیا تو اتاق بخواب میگه داداشم احساس تنهایی میکنه ناراح ...

😐🙁🙁🙁من حرفی ندارم اینا همه از کوتاهی خودته

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اصلا چطور خجالت نمی‌کشه مرتیکه بی غیرت شب زنش میخاد بیاد بغلش بخوابه خاک بچه کوچیک داره حتما بچه هم ...

اصلا هر کار نکنی حتی داداش خودت باشه با لباس زیر توخونه هم بتونی راه بری بازم راحت نیستی تقصیر اسی نیست اون برادر شوهرای کفتارش چقدر خر تشریف دارن تف تو صورتون یکم فهم میداشتن خودشون میرفتن ....هر چند تربیت مادرشونه دیگه

به تو چه جسدخودتو انداختی وسط خوب منظور میگیری ها کار بلدی

اینجا طویله ی بابات نیست هر حرفی بزنی،  عمومی نظر دادی هر کی هم دلش بخواد دکمه ی سیکتیرتو میزنه!!!!! 

ندیدیم نان گندم ولی دیدیم دست مردم

تا امثال شما امیال و حرفای کثیفشونو هر جایی نشخوار میکنن مام میبینیم میفهمیم ربطی به کار بلدی نداره 

چنــــــــدش 

اصلا هر کار نکنی حتی داداش خودت باشه با لباس زیر توخونه هم بتونی راه بری بازم راحت نیستی تقصیر اسی ن ...

تقصیر شوهرمه خواهر..هرچی بهش میگم بمون خوابگاه نمیممونه

خدایا شکرت.

خب عزیزم تو که کتک خوردی 

پس این قضیه رو تمومش نکن 

به یه جایی برسون 

جلو خودشون بگو  

برن دیگه 

حتما تا عید که دانشگاه بازه  همینجا میمونن 

تابستون چی؟

فافا  همون اسمی که پسرم تا ۵ سالگی منو صدا کرد  ولی بعدا بهم گفت مامان جون  

با همون مامانت که میگه شدی نوکر اونا هماهنگ کن بذار برو،بعدش اونا مجبور میشن خونه ی جدا بگیرن

من واسه پسرخالم پیش اومده بود تازه عروس داماد بودن،اون یکی پسرخالم اونجا میموند دیگه گذاشت رفت عروس خاله،زنک زد به همه فامیلاشون،اونم چند وقت اینور اونور موند آخرش براش خونه گرفتن،تنها راهش اینه 

بخدا اره همش پوشبده شال رو سرم

خب دیگه برو سر مادر شوهرت نق بزن بابا بسه دیگه یکبار کتک خوردی دفعه دومم برو قهر گلم و بگو تا وقتی زحمت ندادی برای پسراش خونه جدا نگرفتی بای بای مادر شوهرت دیده تو اقدامی ن‌ردی بیخیال خواهشا به مادرت و پدرت بگو حمایتت کنن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم