2777
2789
عنوان

شوهرم عوض دستت درد نکنه کلی فحشم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 65 پست

خاک تو سر شوهرت فقط همین احمقه احمممممممممممق

ادم یه نوجون 17 ساله رو میفرسته پیش زن جونش؟!!! 

نگو نه داداشمه و این چیزا

حتما یه چیزی دیدم و شنیدم ک میگم!!! 

جدای از بیشعوری همسرت که اسایش زن و بچه ش به یه ورشه حرفم یه چیز دیگه ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جلو برادر شوهر هات غذا درست نکن باهاشون حرف نزن بهشون رو نده با بچه عصبانی حرف بزن سرت دستما ...

باید بزرگترها دخالت کنن متاسفانه خواهر منم همین بود بیچاره خواهر عروس خاله شده آخرش داییام و مامانم اومدن و جلوش و گرفتن اسباب و اثاثیه و جمع کردن گفتن بره شهرستان دیگه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

نمیتونم درک کنم ناخسته رو، من از روزی ک ازدواج کردم میدونستم شوهرم حمایت خانواده نداره درامد خیلی زی ...

الان مشکل مالی نداره هاااااا

حتی نگفته ناخواسته بوده

شاید این شرایط بعد از بچه دار شدن پیش اومده یا شوهرش بچه خواسته و قطعا ایشون نتونسته نه بگه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ینی چی این که نشد زندگی

هیچکاری نکن نه غذا نه نظافت. حالا که حرف جواب نمیده

به خود اون دوتا پوفیوز بگو اینجا هتل نیس منم مهماندار نیستم برین خونه خودتون

به مادرشوهرت بگو پسرات زندگیمو جهنم کردن 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مامانمم میگه شدی نوکرشون

بگو خوبه دوست داشتی یه حرکتی بزن خشتک اون ماد شوهر بکش سرش حاج خانوم دخترت و به یکی دادی یا به سه تا ببخشیدها اینطوری میگم ولی مادر شوهرت زن برای پسرش نگرفته نظافتچی برای پسراش گرفته 

یعنی اون دوتا نره خر  متوجه نمیشن تو عذابی ؟ 

شاید خودت همش مهربون برخورد میکنی  از رو نمیرن؟ 

باهاشون خوش رفتاری میکنی  یا مثلا رفتار خواهرانه مهربونی داری  که گورشون گم نمیکنن

فافا  همون اسمی که پسرم تا ۵ سالگی منو صدا کرد  ولی بعدا بهم گفت مامان جون  

اونا تو روستان 1ساعت با اینجا فاصله دارن

بآشا برای پسراش خونه بگیره خودمم بیاد ور دلشون الان زمستونه روستا مرگ داره وایستاده 

خاک تو سر شوهرت فقط همین احمقه احمممممممممممقادم یه نوجون 17 ساله رو میفرسته پیش زن جونش؟!!! نگو نه ...

این ب کنار

این زنو شوهر خلوت ندارن؟ مرتیکه غیرت نداره شب با زنش فلان کنه برادراش بشنون؟ تف به شرفش. زنه بدبخت تو خونه خودش باید پوشیده باشه شاید دلش بخواد با تاپ شلوارک باشه چطور اسی کوتاه اومده این همه مدت من بودم جم میکردم میرفتم بابا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡