2777
2789
عنوان

شوهرم عوض دستت درد نکنه کلی فحشم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 65 پست
الان مشکل مالی نداره هااااااحتی نگفته ناخواسته بودهشاید این شرایط بعد از بچه دار شدن پیش اومده یا شو ...

کلی گفتم ، وقتی مشکلاتی تو زندگی هست ببینیم درک کنیم بعد تصمیم بگیریم ، من مشکل مالیم رو گفتم، ایشون اگ بچه نداشت شاید ی تصمیم دیگ با این اوضاع میگرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا بهت صبر بده قربونت برم تو که میدونی باید انجام بدی وگرنه کتک میخوری پس انجام بده 

بعدشم به یکباره نمیشه بگی انجام نمیدم 

تاحالا انجام دادی نمیشه قطعش کنی چون شده وظیفه ت 

دستش بشکنه اگه بخاد روت دست بلند کنه

بنظرم بلند شو برو کارایی که گفت رو انجام بده تا وقتی اومد خونه ببینه انجام دادی و آروم بشه 

بعدش وقتی میبینی شوهر عصبانی تو آروم باش وقتی میکنی کمکت میزنه و نمیتونی هم جدا بشی منطقی ترین راه اینکه زبونت کوتاه بشه چون چاره ای نداری عزیزدلم 

متاسفم براشون 

یه موسسه روانشناسی هست رایگان مشاوره میده تلفنی ِ

صبح ها۸تا۲ظهر زنگ بزن بهت راهکار بدن که چطور برخورد کنی که نه کتک بخوری نه دیگه ایقد خدمات بدی 

بیشتر وقتت برا خودت و بچه و شوهرت باشه 

02533130044

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

اصبا شبا پیش من نمیخوابه پیش داداششه.بهش میگم بیا تو اتاق بخواب میگه داداشم احساس تنهایی میکنه ناراح ...

بگو دروهمسایه و همشهری ها دیگه چیزهای خوبی نمیگن

میگن شوهرش غیرت نداره  زنشو میزاره پیش چند نفر

بگو بخاطر ابرومم شده باید ازاین خونه یا برن یا برم

اگه کتکت زد کی گفته اسمشو بگو؛ بگو که اسم چند نفرو بگم همه میگن چطوری میخوای دهن همه رو ببندی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.