برادرشوهرم۱۷سالشه ۹ماه نشد ک ازدواج کردم مادرشوهرمو شوهرم فرستادنش ک من خونه تنها نباشم البته بهونشون بود ک خوابگاه نره بگذریم ک این دوسال از دستش چی کشیدممممم.نگید نباید قبول میمردی ک بخدا از من تظر نخواستن یه چنبارم جلو شوهرم وایسادم کتکم زد.حالام ک بچه کوچولو دارم با اون یکی برادرشوهرم از سرکار میاد خونه.ینی الان با دوتا از برادرشوهرامو وشوهرمو بچه کوچیکم تو خونه ۷۰متری زندگی میکنیم نمیدونم بچمو بزرگ کنم یا غذا درست کنم یا کارای خونرو بکنم.طلاقم نمیتونم بگیرم .الان شوهرم پیام داده چیکار بکن چیکار نکن منم بهش گفتم بیکار نیستم دستوراتتو انجام بدم کلی حرف زشت بهم زد ک تو بخاطر پول منو میخای مادر ....😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭درحالی ک دو هفته پیش 1تومن به داد..قسم خورده بیاد خونه بزنتم
سلام جلو برادر شوهر هات غذا درست نکن باهاشون حرف نزن بهشون رو نده با بچه عصبانی حرف بزن سرت دستما ...
باید بزرگترها دخالت کنن متاسفانه خواهر منم همین بود بیچاره خواهر عروس خاله شده آخرش داییام و مامانم اومدن و جلوش و گرفتن اسباب و اثاثیه و جمع کردن گفتن بره شهرستان دیگه
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
نمیتونم درک کنم ناخسته رو، من از روزی ک ازدواج کردم میدونستم شوهرم حمایت خانواده نداره درامد خیلی زی ...
الان مشکل مالی نداره هاااااا
حتی نگفته ناخواسته بوده
شاید این شرایط بعد از بچه دار شدن پیش اومده یا شوهرش بچه خواسته و قطعا ایشون نتونسته نه بگه
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بگو خوبه دوست داشتی یه حرکتی بزن خشتک اون ماد شوهر بکش سرش حاج خانوم دخترت و به یکی دادی یا به سه تا ببخشیدها اینطوری میگم ولی مادر شوهرت زن برای پسرش نگرفته نظافتچی برای پسراش گرفته
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
خاک تو سر شوهرت فقط همین احمقه احمممممممممممقادم یه نوجون 17 ساله رو میفرسته پیش زن جونش؟!!! نگو نه ...
این ب کنار
این زنو شوهر خلوت ندارن؟ مرتیکه غیرت نداره شب با زنش فلان کنه برادراش بشنون؟ تف به شرفش. زنه بدبخت تو خونه خودش باید پوشیده باشه شاید دلش بخواد با تاپ شلوارک باشه چطور اسی کوتاه اومده این همه مدت من بودم جم میکردم میرفتم بابا
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡