2777
2789
عنوان

داره بارون میباره🥺

304 بازدید | 44 پست

اول بارون امسال بارید 😍من عاشق بارونم😁انقدر خوشحال شدم.حالا زیادم نبودا کم بارید ولی نفسمو تازه کرد،همه جا بوی بارون گرفته❤

اطرافم همه میگن عاشق برفن ولی من بارون دوست دارم عاشق فصل پاییزم🍁🍂 بگین ببینم شما چی😉

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

من عااشق بارونم

کدوم شهری شما؟

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

من عااشق بارونمکدوم شهری شما؟

زنجان...امروز هوا فوق العاده س برگا داره میریزه

بارونم بارید.هوا عاشقونس🥰

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم بارون میباره سر حال اومدم انگار از اول بروزرسانی شدم😁 آنقدر انرژی گرفتم.دوست دارم همیشه پاییز باشه

وای چقدر عااااالی منم عاشق بارون و پاییزم اصلا انگار حالم خوب میشه تو اون هوا و سرحال میشم

آره منم سر حال اومدم عاشق پاییز و بارونم

احساساتی میشم تو پاییز😁🥰

انشاءالله که همیشه حال دلت تو بقیه روزها و فصل ها هم مثل فصل پاییز خوش باشه

واای عزیزم خیلی ممنون😍

ان شاءالله شمام همیشه شاد و خوشحال باشین😘❤

ان شاء الله امسال سال پر برف و بارونی باشه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏