2777
2789

بخدا خسته شدم هیچ راهی جلو روم نیس

برادرشوهرم۱۷سالشه ۹ماه نشد ک ازدواج کردم مادرشوهرمو شوهرم فرستادنش ک من خونه تنها نباشم البته بهونشون بود ک خوابگاه نره بگذریم ک این دوسال از دستش چی کشیدممممم.نگید نباید قبول میمردی ک بخدا از من تظر نخواستن یه چنبارم جلو شوهرم وایسادم کتکم زد.حالام ک بچه کوچولو دارم با اون یکی برادرشوهرم از سرکار میاد خونه.ینی الان با دوتا از برادرشوهرامو وشوهرمو بچه کوچیکم تو خونه ۷۰متری زندگی میکنیم نمیدونم بچمو بزرگ کنم یا غذا درست کنم یا کارای خونرو بکنم.طلاقم نمیتونم بگیرم .الان شوهرم پیام داده چیکار بکن چیکار نکن منم بهش گفتم بیکار نیستم دستوراتتو انجام بدم کلی حرف زشت بهم زد ک تو بخاطر پول منو میخای مادر ....😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭درحالی ک دو هفته پیش 1تومن به داد..قسم خورده بیاد خونه بزنتم

خدایا شکرت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که کتک رو خوردی قبلا پس روتون رو هم باز شضده

کوتاه نیا

اسیری که نیومدی وایسا جلوش بگو ننه برادرات نیستم با بچه کوچیک

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

جونتو بردار فرار کن خواهر

با دوتا مرد جوان تو خونه و بچه کوچیک خدا بدادت برسه خیلی سخته درکت میکنم

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

یه چیزی به اسم پدر و بزرگتر نداری بیان جلوی این مادر ..... بگیرن بیشرف نوکر اینگار آورده ببخشید اسی اینطوری گفتم کسی که به زنش احترام نمیذاره خودش مادر.... هست  بی‌شعور انگاری طلب  داره بی شرف 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

سلام جلو برادر شوهر هات غذا  درست نکن 

باهاشون حرف نزن  بهشون  رو نده 

با بچه عصبانی حرف بزن 

سرت دستمال ببند  بگو سرم درد میکنه 

چطور لباس میپوشی پیش اونا آخه  

چرا انقد بهشون رو دادی 

بنداز بیرون 

به مادر شوهر بیخیال ات  زنگ بزن 

فافا  همون اسمی که پسرم تا ۵ سالگی منو صدا کرد  ولی بعدا بهم گفت مامان جون  

الان میگه ناخواسته بود ولی بخدا که دروغه آیه نازل شده سال اول فوری یکی بزان

نمیتونم درک کنم ناخسته رو، من از روزی ک ازدواج کردم میدونستم شوهرم حمایت خانواده نداره درامد خیلی زیادیم نداره میدونستم باید چندسال کمترخرج کنم و پس انداز کنم ۶ سال بچه نیوردم تا خونه و ماشین خوب بخریم،مگه بچه خواسته بیاد تو زندگی ک من بهش سختی بدم از خوراک و پوشاکش بزنم ک پس انداز کنم

مادرشوهرت کجاس که پسراش پیشش نیستن؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤