2777
2789

یکی میگفت سدر

بعد یکی دیگه گفت سدر مو رو سفید میکنه

خب پس چی خوبه

تجربه شده باشه 

بگیددددد

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولن باید ازمایش بدی کمخونی نداشته باشی دوم مکمل زینک برای پوست و‌موعه بعدش من الورا میزدم موهام نرم میکرد ولی بعضیا حساسیت دارن گویا پوستشون نباید بخوره به ژل الورا فقط به ساقه مو میزدن ، زوغن تراپی اگه نمیدونی بزن هوشمصنوعی

اولن باید ازمایش بدی کمخونی نداشته باشی دوم مکمل زینک برای پوست و‌موعه بعدش من الورا میزدم موهام نرم ...

اولورا چطور میزدی

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

اولورا چطور میزدی

اول پوست سبزش میگرفتم ، بعد ده دقیقه میزاشتم‌تو‌اب میموند تا سمش خارج بشه (اگر الورا خوراکی باشه سم‌نداره درکل نکنی هم مهم‌نیست) بعدش میریختم مخلوط کن روغن اگر داشتم میزدم نداشتم نمیزدم بعد میزاشتم ریشه و ساقه بعد مشما میکشیدم تا  نیم ساعت بعد میرفتم حموم 

اول پوست سبزش میگرفتم ، بعد ده دقیقه میزاشتم‌تو‌اب میموند تا سمش خارج بشه (اگر الورا خوراکی باشه سم‌ ...

پس ژل داخلش رو نمیزدی و پوست سبزش رو میزدی