کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید
اولن باید ازمایش بدی کمخونی نداشته باشی دوم مکمل زینک برای پوست وموعه بعدش من الورا میزدم موهام نرم ...
اولورا چطور میزدی
کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید
اول پوست سبزش میگرفتم ، بعد ده دقیقه میزاشتمتواب میموند تا سمش خارج بشه (اگر الورا خوراکی باشه سمنداره درکل نکنی هم مهمنیست) بعدش میریختم مخلوط کن روغن اگر داشتم میزدم نداشتم نمیزدم بعد میزاشتم ریشه و ساقه بعد مشما میکشیدم تا نیم ساعت بعد میرفتم حموم
اول پوست سبزش میگرفتم ، بعد ده دقیقه میزاشتمتواب میموند تا سمش خارج بشه (اگر الورا خوراکی باشه سم ...
پس ژل داخلش رو نمیزدی و پوست سبزش رو میزدی