2777
2789
عنوان

بچه ها شما اهدا عضو رو قبول دارین و باهاش موافقین

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 76 پست
با کارت اهدای عضو موافق نیستم بنظرم بازماندگان باید تصمیم بگیرن

به نظر من بازمانده ها باید به نظر میت احترام بزارن درسته عزیزشون هست اما توشه آخرت طرف هم میشه مورچه بخوره که چی حداقل جون یکی نجات پیدا کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی خوب رضایت خودت رو به خانواده نشون میده الان حکمش خوندم به سری نوشتن بود نه مجاز نیست اصلا چو ...

هیچ برگشتی نیست اگه بدن زیاد هم بمونه بافت ها تخریب میشن 

مرگ مغزی به زبون خیلی ساده یعنی مغز مرده و مرگشم انقد ناگهانی بوده که فرصت دستور مرگ دادن به بقیه اندام هارو نداشته بقیه اندام ها هم ممکنه تا چند وقت با دستگاه به زندگیشون ادامه بدن اما کم کم شروع به تخریب میکنن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

من می‌دونم ولی اینجا دیدم یکی گفت تحقیقاتی انجام داده یه نفر مثل اینکه بودن کیس های که برگردن منم. ...

اون شاید رفته بوده توی کما و پزشکان به اشتباه گفته بودن مرگ مغزی. البته شاااااااید

اصلا همچین چیزی ممکن نیست

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

با اهدای عضو به شدت موافقم 

ولی کارت اهدای عضو رو هنوز نگرفتم و درباره اش هم با خانواده ام هرگز صحبت نمیکنم

و امیدوارم تو اون موقعیت قرار نگیرن ولی اگه قرار بگیرن بسته به انتخاب خودشون اینکارو انجام میدن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
مرگ مغزی که برنمی‌گرده اون کما بوده حتما ولی کلا موافقم خیلی صواب داره

اره به خدا مورچه بخوره چی بشه جون به نفر نجات بده یه نفر از درد خلاص شده خدا نصیب همه کنه اینجور مرگ 

عمر دست خداست..اینو کی می‌خواهیم بفهمیم!خدا بخواد طرف زنده می مونه.نخوادم نمی مونه..پس اهدا کنیم مسل ...

رضایت فرد فوت شده اصلا مطرح نیست

فقط رضایت خانواده شرطه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
با اهدای عضو به شدت موافقم ولی کارت اهدای عضو رو هنوز نگرفتم و درباره اش هم با خانواده ام هرگز صحبت ...

به نظر من بگیری نشون میدی خودت راضی بودی من فک نکنم من بمیرم مادرم بزاره همچین کاری کنن اما خوراک مورچه بشه که چی حداقل یکی به زندگیش برگرده