zeinab_8_7 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 3631 عنوان کلپوره گذاشتم توی اتاقم دیشب اندازه یه بطری آب هم ریختم توی ظرفه گذاشتمشون روی بخاری الان یه بویی می 106 بازدید | 7 پست یه بوی عجیبی میدن طوری شدن؟ تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️ دیروز | 03:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
م_م۲۲ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 640 واس چی خوبع؟ خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
zeinab_8_7 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 3631 واس چی خوبع؟ میگن برای سرماخوردگی پیشگیری میکنه تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️
م_م۲۲ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 640 میگن برای سرماخوردگی پیشگیری میکنه مرسی. من ک تازع دارم خوب میشمویروس لنتی اذیتم کردسع روزع بیرون نرفتم خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
zeinab_8_7 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 3631 مرسی. من ک تازع دارم خوب میشمویروس لنتی اذیتم کردسع روزع بیرون نرفتم وای منم🥲تازه امروز یکم بهتر شدممیگم به نظر تو یه بوی عجیبی میده بده؟نکنه آب کپک زده یا مونده شده تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️
م_م۲۲ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 640 وای منم🥲تازه امروز یکم بهتر شدممیگم به نظر تو یه بوی عجیبی میده بده؟نکنه آب کپک زده یا مونده شده اونو نمیدونم ولی باید هروز عوضش کنی ک تازع تازع باشع.من هرسال بوخور اُکالیپتوس میذاشتم امسال نذاشتمنمیخوام سیستم بدنم ب ی نوع مقاومت عادت کنع خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
zeinab_8_7 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 3631 اونو نمیدونم ولی باید هروز عوضش کنی ک تازع تازع باشع.من هرسال بوخور اُکالیپتوس میذاشتم امسال نذاشتمن ... عهههه نمیدونستممن میترسم از سرماخوردگی🥲 تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️
م_م۲۲ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 640 عهههه نمیدونستممن میترسم از سرماخوردگی🥲 کلافع کنندس البتع باعث میشع بدن بازسازی کنع و قوی بشع ایشالا همیشع سالم باشی خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست