2777
2789
عنوان

بچه ها شما اهدا عضو رو قبول دارین و باهاش موافقین

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 76 پست
۳ ساله میخام ثبت نام کنم .‌تا آخرین مرحله میرم . ولی بیخیال میشم نمیدونم‌چرا

من که از بس بیمارای چشم انتظار پیوند جلو چشمم بوده برام عادی شد دلو زدم به دریا شرکت کردم 

هر چند فک نکنم خانواده م هیچوقت رضایت بدن 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

برام جالبه که تو سال ۲۰۲۵ هنوز بعضی ها فرق کما و مرگ مغزی رو نمیفهمن 😐

بله خیلی ها اطلاع ندارن و این اصلا عیب نیست

شما اگر اطلاع دارین توضیح بدین متوجه بشن

بدون تحقیر و ناراحتی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش مردم اینطور به ماجرا نگاه میکردن که:

چرا اجازه بدم بدن عزیزم به خاک سپرده بشه وقتی هنوز میتونه زندگی کنه؟

قلبش توی یه بدن دیگه

کلیه و...

هر عضوش میتونه توی یه بدن دیگه زندگی کنه.

اینطوری انگار زنده اس

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

به نظر من بازمانده ها باید به نظر میت احترام بزارن درسته عزیزشون هست اما توشه آخرت طرف هم میشه مورچه ...

وقتی میخوان رضایت بدن هنوز میت نشده که

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بله خیلی ها اطلاع ندارن و این اصلا عیب نیستشما اگر اطلاع دارین توضیح بدین متوجه بشنبدون تحقیر و نارا ...

خب دارم توضیح میدم از اول تاپیک 🫢

من ترجیحم اینه اگه در مورد چیزی اطلاع هم ندارم به خودم اجازه نظر دادن ندم از این ناراحت نیستن که اطلاعات ندارن از این ناراحت میشم با همین بی اطلاع بودن نظر میدن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

به نظر من بازمانده ها باید به نظر میت احترام بزارن درسته عزیزشون هست اما توشه آخرت طرف هم میشه مورچه ...

خیلی سخته که بپذیری بدن عزیزتو باز کنن اعضاشو دربیارن بنظرم خودخواهیه، بازمانده ها باید راضی باشن

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش مردم اینطور به ماجرا نگاه میکردن که:چرا اجازه بدم بدن عزیزم به خاک سپرده بشه وقتی هنوز میتونه زن ...

دقیقا با پوستش ملی مریض سوختگی حس بهتری دارن به نظرم هر نفسی که اونا بکشن از گناه های اون خدا کم می‌کنه ولی حکم شرعی رو رفتم خوندم یه سری ایت الله ها نوشته بودن روح توی بدنش هست همچین کاری اشتباه هست