2777
2789
عنوان

اگرحمایتگر خوب داشتین جدا میشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 99 پست
راحت نگفتم گلم جون دادم سازش کردم هی بدترشد زیرفشارم زده چشمم وترکونده

بعضیا واقعا دوست دارن راهنمایی کنن ولی نمیدونن گاهی وقتا هر حرفی که به ذهن میرسه راهنمایی و کمک نیست ناراحت نشو من کاملا بهت حق میدم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت نگفتم گلم جون دادم سازش کردم هی بدترشد زیرفشارم زده چشمم وترکونده

قهر کن یه مدت فاصله بگیر حتی بچهات بردار برو خونه بابات ولی چون بچه نداری فعلا طلاق نه شاید بهتر شد 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

اینده مشخص میکنه نظری ک امشب گفتموبیماری های روان ژنتیکی منتقل میشنحامی به شدت ک داری دو تا بچتم ببر ...

روی چشم میدن پدرم وبرادرام چن تا خونه دارن وازنظر مالی مشکلی نداریم الهی شکر 

حتی ماشین هم درصددخریدهستن برام 

یک هفته قول بده سر به سرش نزاری 

یعنی هر چی گفت شما جواب نده میحوام ببینم رفتارش عوض میشه یانه

بعضی وقت ها این مشکلی که الان برات بزرگه وقتی جدابشی مشکل کوچیکت حساب میشه یعنی کل محاسباتی که از قبل طلاق برای بعد طلاق و داری کلا بهم میریزه 

بعد از طلاق حتی اگه ساپورت بشی یک خانواده  از هم پاشیده  هستبن 

بعدس شما میخوای ازدواج کنی ۲ فرزند داری که طرف قبول نمیکنه 

یا پدرش میخواد بیاد بچه ها رو ببره پیش خوش !

خیلی سختی بیشتر میشه 

پس یک هفته هیچی هیچی نگو حتی اگه توهین کرد به نشنیدن بزن خودتو اگه دنبال جدایی باشه به کارای وقیهانش ادامه میوه ولی اگه شما سردسنگین بودین و دیدین اون یکم عوض شد بدون راه و داری درست میری 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

خونه و ماشین ولش کنپول ماهیانه میدن بهت؟تا سقف ۴۰ تومن؟۳ نفری

بله عزیزم من چن تا ازخانوادم خارج ازکشورن تاالانم که خونه همسرم بودم ساپورت میشدم شخصا ۴۰ اینا برای اونا پولی نیست من ته تغاری