2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 294007 بازدید | 357 پست
سلام،عزیزم چطوری از دیجی کالا میخرید،منم پیدا نکردم مدیکور رو، بهم توضیح میدی چطوری باید بخرم؟هزینه ...

عزیزم روی لینکی که زدم بزن صفحه مربوط به خرید کیت مدیکور باز میشه. بزن روی افزودن به سبد خرید. بعد برو تو سبد خریدت. احتمالا ازت می‌خواد که عضو بشی. یه ایمیل یا تلفن میگیره و پسورد می‌گذاری. دبگه همیشه با اون اکانتت میری تو. ادرس میدی میاره دم خونه. پولش رو هم می‌تونی از اول اینترنتی بدی، هم درب منزل اگه تهران باشی. قیمتش الان تو اون لینک بزنی هست گاهی تخفیف می‌خوره

سلاممم عزیزممم مرسی از راهنماییت خیلی مطالب خوب و مفید بود منم امروز ۹ سیکلم بدلیل تنبلی کلومیفن اس ...

سلام منم میخام اقدام کنم پسر میخام خواهشا بگید چطور روز تخمک گذاریتون رو پیدا کردید و چندم سیکلتون اقدتم داستید ..لطفا کمکم کنید ممنون

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم میخام اقدام کنم پسر میخام خواهشا بگید چطور روز تخمک گذاریتون رو پیدا کردید و چندم سیکلتون ا ...

سلام عزیزم . من  از کیت استفاده کردم و روز تخمک گذاریم درد خییییلی شدید پهلو گرفتم و فهمیدم که تخمکم ازاد شده . اون روز دو بار نزدیکی داشتم و فردا ش هم دوبار و پس فرداش هم دو بار بعده اون یک روز در میان داشتم . و من قرص کلومیفن میخوردم چون تنبلی داشتم . راستی قبل نزدیکیمون یه بار خودمو با جوش شیرین شستم البته کم استفاده کن چون جوش شیرین اسپرم رو از بین میبره . در کل سعی کن هم خودت و هم شوهرت گرمی زیاد بخورین ما خییییلی خرما میخوردیم یه ساعت قبل نزدیکیمون هم کلی خرما دادم همسرم خورد  بازن سوالی داشتی جواب میدم 

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
سلام عزیزم . من  از کیت استفاده کردم و روز تخمک گذاریم درد خییییلی شدید پهلو گرفتم و فهمیدم که ...

سلام عزیزم ممنون که جوابمو دادی ...دعا کن برام به خواسته مون برسیم ..لطفا درخواست دوستیمو قبول کن❤❤❤

سلام عزیزم ممنون که جوابمو دادی ...دعا کن برام به خواسته مون برسیم ..لطفا درخواست دوستیمو قبول کن❤❤❤

اخی عزیزم اصلا استرس به خودت راه نده تا یکسال طبیعیه که نشه نگران نباش انشاالله که زودتر دامنت سبز میشه 🌷🌷

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
اخی عزیزم اصلا استرس به خودت راه نده تا یکسال طبیعیه که نشه نگران نباش انشاالله که زودتر دامنت سبز م ...

ممنون عزیزم لطف داری ...❤❤❤

سلام عزیزم . من  از کیت استفاده کردم و روز تخمک گذاریم درد خییییلی شدید پهلو گرفتم و فهمیدم که ...

چه خوبه كه همسرتون باشماهمراه بوده همسرمن كه اصلا ...ببخشيد بي ادبي نباشه براي نزديكي كه يك شب درميون باشه همراهي نميكنه بااين وضعيت بدنم كه خوب نيست؛ سراين موضوع من خيلي ناراحت ميشم الان دارم داروهاي استروژن ميخورم

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"
چه خوبه كه همسرتون باشماهمراه بوده همسرمن كه اصلا ...ببخشيد بي ادبي نباشه براي نزديكي كه يك شب درميو ...

باهاش صحبت کن اگر واقعا بچه میخواد باید همراهیت کنه دیگه 

باهاش صحبت کن اگر واقعا بچه میخواد باید همراهیت کنه دیگه 

ميگه بااين وضعيت بداقتصادي وأين ويروس كرونا توهم گيردادي ب بچه؛ من خودم ٣٩سالمه شوهرم٤٤سالشه بهش ميگم ما وقتي نداريم اماخب كوگوش شنوا منم سپردم بخدا هرچي خودش صلاح ميدونه من كه ديگه جلوي اين شوهركم آوردم😔

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"
ميگه بااين وضعيت بداقتصادي وأين ويروس كرونا توهم گيردادي ب بچه؛ من خودم ٣٩سالمه شوهرم٤٤سالشه بهش ميگ ...

حق با اونه انشاالله این کرونای لعنتی رو پشت سر میذاریم اونوقت با خیال راحت حامله میشی 😍 اخه اگر الان باردار شی همش میخوای استرس داشته باشی و لذت نمیبری از روزای بارداریت

سلام، میشه لطفا منم راهنمایی کنید،من از این ماه کیت خریدم که روزهای تخمک گذاریمو دقیق پیدا کنم،تخمدان چپم pcoهست ماه پیش طول دوره ام ۳۶روز شد،از روز ۱۰پریودی دارم کیت میزنم ولی فقط ۱خط میوفته، اما ۲روز زیر دلم خیلی درد میکنه،توی اپلیکیشنم زدم الان چندماه بر اساس اپلیکیشن از فردا تا ۵روز دیگه شروع میشه تخمک گذاریم،تا روز چندم دوره فرصت دارم هنوز کیت بزارم؟

پریهات چند روزه هست؟ اگه ۲۸ روزه هست احتمالا روز ۱۴ تخمکگذاری هست ولی بدن به بدن فرق داره مثلا مال م ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید میتونین کمکم کنین من الان ۹و۱۰پریودیم کیت گذاشتم عکسشو بفرستم میتونین کمک کنین ک من اقدام کنم یا باز ادامه بدم ب کیت گذاشتنم

سلام عزیزم خوبی ببخشید میتونین کمکم کنین من الان ۹و۱۰پریودیم کیت گذاشتم عکسشو بفرستم میتونین کمک کنی ...

عزیزم باردار شدی؟

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
عزیزم باردار شدی؟

سلام عزیزم من این ماه کیت گذاری اذیتم کرد شب ۱۳پریودی خیلی درد زیر شکم داشتم تموم حالتای تخمک گذاری فهمیدم اون شب ولی متاسفانه اون شب خونه پدریم بودیم نتونسیم اقدام کنیم تافردا دردشو داشتم ساعت ۲و۱۰شب فرداش ۱۴ام اقدام کردم فرداشم اقدام کردم ولی خیلی امید ندارم چون ۱۳ام بود درد شدیدشو حس میکردم ولی باز گفتم شاید شد نشدم ک هیچ ۲۲ام موعدم ۷روز دیگ سپردم ب خدا