2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 293996 بازدید | 357 پست
سلام عزیزم من این ماه کیت گذاری اذیتم کرد شب ۱۳پریودی خیلی درد زیر شکم داشتم تموم حالتای تخمک گذاری ...

عزیزم ایشالا ک تو لوله مونده باشه و گرفته باشه ففط این ک بگم امیدوار شی درد میتونه قبل از این ک تخمک ازاد بشه بگیره شاید افدام هات دقیقا وقتی ک ازاد شده بود انجام شده باشه

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
عزیزم ایشالا ک تو لوله مونده باشه و گرفته باشه ففط این ک بگم امیدوار شی درد میتونه قبل از این ک تخمک ...

نمیدونم هیچی نمیدونم فقط سپردم بخدا اوف واقعا نمیدونستم یه روز این روزا رو تجربه میکنم واس انتظارش بغض میکنم گریه میکنم یعنی اینقدر شیرینه چقد انتظار سخته ولی تو یه تاپیک خوندم ک خیلی جملش قشنگ بود میگفت هرچقدر طول میکشه بیشتر قدرشو میدونیم شاید اگ من زود باردار میشدم اونقدری ک باید قدرشو نمیدونسم هرچی خدا بخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم جان

ساعت ۴شب چک کردم دیدم لک قهوای خیلی کم دارم فک کردم پریودی بیخشیدا راحت میگم نوار بهداشتی استفاده کردم صبح بیدار شدم دیدم بدنم داغ کرده ازدرون بدنم داغ داغ تب سنج گذاشتم دیدم رو ۳۷/۱ روزای پیش ۳۶/۶بودم زیر شکمم تیر میکشید ازجام بلند نشدم اعصابم خورد بود گفتم حتما پریود شدم گرفتم خوابیدم بعد چن ساعت پاشدم دیدم همون لک قهوای دیشب بود من اصن پریود نشدم نمیدونم کی بی بی بزارم هنوزم بدنم داغ افتزاه نمیدونم چرا اینجوریم بعد از دیروز یه چیزی انگار گیر کرده تو معدم میخوام بالا بیارم درحالی ک احساس گشنگی بیش از حد میکنم سینه هامم سفت شدن دلیلش چیه تجربه ای داری؟

ساعت ۴شب چک کردم دیدم لک قهوای خیلی کم دارم فک کردم پریودی بیخشیدا راحت میگم نوار بهداشتی استفاده کر ...

اینایی ک داری میگی همه علایم مشابه بارداریه اما از شانس بد من دو ماهه ک همینجوری مثل تو بودم پریود شدم چند روز تاخیر داری؟منم دقیقا همینجوری بودم همه خونوادم میگن عیبی نداره بدنت و رحمت داره خودشو برای بچه اماده میکنه شما چند روز از موعدت گذشته و چند ماهه اقدامی

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

سلام من کیت تخمک گزاریم پنج روز مونده ب پری تا امروز ک دو روز مونده همچنان مثبت پررنگه از طرفی بیبی چک هامم هاله میندازن مارک ریما سریع مدیکور چندساعت بعد هاله میندازن از طرفی ازمایش بارداری دادم ک 1.20عه اما عدد ازمایشگاه برای نتیجه منفی زده زیر 1.2دهم الان وضعیت من چیه؟؟؟؟