2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 294019 بازدید | 357 پست
کیت خیلی عالیه ولی همراهش درجه حرارت بدن رو هم اگه بگیری عالی تر میشه . چون با نمودار درجه حرارت اگر ...

فاطيما جون نمودار شما چطوري بود كه دكترتون اين تشخيصو داد؟دما خيلي بالا نميرفت درسته؟پروژسترون داد بهتون تا ده روز؟

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطيما جون نمودار شما چطوري بود كه دكترتون اين تشخيصو داد؟دما خيلي بالا نميرفت درسته؟پروژسترون داد ب ...

اره عزیزم

من فاز اول که تا تخمک گذاری بود همه چی درست بود ولی بعدش دمای بدنم که بالا میرفت و تخمک آزاد میشد دیگه بالا نمیموند و دائم کاهش یا باز افزایش داشت . بعد چهار دوره دکتر که دید گفت تو فازلوتئال پروژسترون باید بدنت زیاد تولید کنه که هم باعث لانه گزینی نطفه بشه هم بالا رفتن دما که من نداشتم . یعنی نطفه بسته میشد ولی لانه گزینی نمیشد و با مصرف مدروکسی پروژسترون باردار شدم . 

چه خوش است انتظار تو 
من ماه پیش دوبار علائم تخمک گذاری داشتم ولی دفه دوم گفتم مگه میشا دوبار درماه تخمک گذاری باشه یعنی ...

اره عزیزم میشه چرا که نه 

مخصوصا اگه دارو مصرف کنی که احتمالش خیلی بیشتر هست . منم یکبار اینجوزی شدم میخواستم برم برای سونو وقتی رفام توی سونو نوشت مایع آزاد مشاده میشه و یک تخمک بالغ هم در حال آزاد شدن هست . اونجا متوجه شدم دوتا تخمک آزاد کردم .

یکی از نشونه هاش این بود به جای سه یا چهار روز ترشحات تخم مرغی ۹ روز ترشحات تخم مرغی داشتم . که روز ۷ ترشحات رفتم سونو گفت دو تا تخمک بالغ داشتی یکی آزاد شد دومی هم در حال آزاد شدن هست . 

چه خوش است انتظار تو 

سلام اسی نظرت راجب من چیه روز دهم سیکل رفتم سونوگرافی خب یه فولیکول قالب داشتم روز 12سیکلم آمپول اچ سی جی زدم یک ساعت بعد آمپول کیت تخمک گذاری استفاده کردم منفی بود من فولیکول داشتم چرا کیتم منفیه امروز روز 13سیکلمه عصر بازم کیت میزنم فقط نگرانم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
اره عزیزم من فاز اول که تا تخمک گذاری بود همه چی درست بود ولی بعدش دمای بدنم که بالا میرفت و تخمک آ ...

جالبه اخه نمودار منم همينطوره...بعد از تخمك گذاري همش بالا وپايين ميشه...پروژسترون رو ده شب خوردين از روز ١٥-٢٥؟

سلام عزیزم ببخشید من میخوام ازکیت استفاده کنم چون میخوام ایشالله بچه ام پسربشه امروز تازه پریود شدم روز اولم.ولی یه مشکلی هست من نمیدونم دوره هام چند روزه ان چون پریودم نامنظمه میشه کمکم کنید لطفا؟؟؟راهنماییم کنید دعای خیرتون میکنم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
به نظر من کلا نمیشه رو این کیت ها خیلی حساب کرد. اگه براش خیلی مهمه همون سونو باید بره. اما بین کیت ...

ببخشی مدیکور چیه؟؟؟؟مث کیت هستش؟؟؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
ببخشی مدیکور چیه؟؟؟؟مث کیت هستش؟؟؟

همون کیته تخمک گذاریه. مارک های مختلف داره. مکث14 و مدیکور. من اصلا از مکث 14 جواب نگرفتم اما مدیکور دقیق جواب میده بهم. ففط متاسفانه سخت گیر میاد طرفای ما. من از دیجی کالا می‌خرم

همون کیته تخمک گذاریه. مارک های مختلف داره. مکث14 و مدیکور. من اصلا از مکث 14 جواب نگرفتم اما مدیکور ...

ببخشید چطوری از دیجی کالا خریدکنم؟قیمتش چقدرهست؟شما مدیکور رو از دیجی کالا خریدید؟

از این لینک  https://www.digikala.com/product/dkp-1634183/تست-تخمک-گذاری-مدیکور-مدل-lh- ...

ممنون عزیزم

جالبه اخه نمودار منم همينطوره...بعد از تخمك گذاري همش بالا وپايين ميشه...پروژسترون رو ده شب خوردين ا ...

اره گلم البته اگه نمودار رسم میکنی بعد از اینکه چند روز دمای بدن کاملا پایین بود یهو میره بالا که اون بالا رفتن نشانه ی تخمک گذاری هست و حداقل باید سه روز بالا بمونه تا مطمئن بشی تخمک آزاد شده . هر وقت تخمک آزاد شد از شب بعدش ده شب پروژسترون بخور . البته دوفاستون بخوری از مدروکسی پروژسترون بهتره . 

گرونتر هست ولی خوب خیلی بهتره . 

مدروکسی یه ورقش دو هزارتومن هست ولی دوفاستون یه ورق ۲۰ تایی ۳۷ هزار تومن هست . 

البته یه چیزی رو هم توجه داشته باش که فاز قبل از تخمک گذاری به غیر از دو یا سه روز بعد از خونریزی بقیه روزها نباید دمای بدن بالا باشه . دمای بدن بالا در فاز اول نشونه ی کمبود استروژن هست . استروژن اگه اندازه باشه دمای بدن رو پایین میاره . چون استروژن هست که تخمک رو تکامل میده و برای آزاد سازی آماده میکنه . 

فاز اول از روز سه یا چهار پری دما ۳۶/۵ بالاتر نباید بره . وقتی به زمان باروری نزدیک میشی استروژن به بالاترین حد خودش میرسه که اونوقت هست دما زیر ۳۶/۵  میاد یعنی محدوده ی باروری شروع شد که حدود سه تا چهار روز طول میکشه  تا وقتی تخمک آزاد بشه وقتی تخمک آزاد شد  بعدش استروژن کاهش پیدا میکنه و پروژسترون شروع به تولید میکنه و باعث بالا رفتن دمای بدن میشه باید سه روز دما  ۳۶/۸  یا بالاتر باشه تا مطمئن بشی تخمک آزاد شده . از اون موقع شروع کن مدروکسی یا دوفاستون رو ده شب بخور . شبی یک دونه . 

اگر فاز اول دمای بدن بالا داشته باشی یعنی استروژن بدنت کم هست که باید تحت نظر دکتر ده شب استرادیول مصرف کنی

اقدامات رو از شبی که دما پایین میاد تا یه شب بعد از اینکه دما بالا رفت باید اقدام کنی . 

ذمای بدن رو هم هر روز صبح ساعت معینی  از خواب بیدار میشی و اندازه میگیری . ( ساعت ۶ تا ۸ صبح  بهترین زمان هست )  بدون اینکه از جات پاشی یا تکون بخوری با دماسنج جیوه ای اندازه میگیری . شب قبل از خواب هم دماسنج رو بیار پایین و بزار کنار بالشت که صبح نخوای تکون بخوری . حداقل هم سه ساعت پشت هم باید خوابیده باشی تا دمای پایه ی بدنت رو اندازه بگیری  .

امیدوارم توضیحاتم کمکت کنه . اگر هم خودتون بلد بودید شاید بدرد کسی خورد و نتیجه گرفت .  هر کس خوند و بدردش خورد منو هم دعا کنه سوالی که بلد باشم هم بپرسید دریغ نخواهم کرد  . التماس دعا 

چه خوش است انتظار تو 
اره گلم البته اگه نمودار رسم میکنی بعد از اینکه چند روز دمای بدن کاملا پایین بود یهو میره بالا که او ...

ممنون عزيزم بخاطر توضيحات كاملت...بنظرم مشكل من هم كمبود پروژسترون هستش البته دماي من اول ٣٥/٩ بود و قبل تخمك گذاري به ٣٥/٦ رسيد و بعد يكهو شد ٣٦/٢ يعني ٦دهم درجه رفت بالا ولي بعدش همش بالا و پايين ميشد..برا همين شك كردم كه منم اختلال پروژسترون داشته باشم كه هم پريودهاي نامنظمي دارم و هم اختلال بارداري...خدا خيرت بده عزيزم..دفعه بعد حتما دوفاستون رو ميخورم البته ميخوام دارو بگيرم برا تخمك گذاري بهتر ولي بعد از تخمك گذاري حتما دوفاستون رو شروع ميكنم

همون کیته تخمک گذاریه. مارک های مختلف داره. مکث14 و مدیکور. من اصلا از مکث 14 جواب نگرفتم اما مدیکور ...

سلام،عزیزم چطوری از دیجی کالا میخرید،منم پیدا نکردم مدیکور رو، بهم توضیح میدی چطوری باید بخرم؟هزینه ارسالش وقیمت کیت چنده؟؟؟منم بامکث اصلا جواب نگرفتم

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘