2777
2789

من بچع اخر خانواده هستم و هفت سال هست که ازدواج کردم چند سال اول خیلی با شوهرم و خانوداش مشکل داشتم و هنوز هم کمی دارم ولی زدم به در بی خیالی الان باردارم و اومدم خونه پیش خانوادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم زنگ زد به مادرم اولش خوب بود صحبت های عادی ولی بعدش مادرم بر داشت گفت که موقع زایمان  دخترم گفته که میخواد بیاد بیمارستان چند روز قبل ترش من و مامانم سر اینکه بچه رو کجا بزاریم صحبت کردیم  .گفتم میبرمش پیش مادر شوهرم  الان اینو برداشته به مادر شوهرم گفته مادر شوهرم گفت اره بیاریدش و فلان الان دارم میگم مادر من تو که اخلاق  ترفند های این زنه رو بلدی چرا اصلا راجب این موضوع صحبت کردی  سر زایمان قبلیم هم این زنه داستان ها درست کرد و باعث دعوا شد الان خودم هیچی بهشون نمیگم که برنامه ریزی نکنن و باعث نشه گذشته تکرار بشه ولی احساس میکنم که مامانم داره از عمد این حرف ها رو میزنه چون خیلی جاها حواسش هست به حرفاش ولی خودشو خیلی ساده نشون میده چکار کنم مادرم این قدر راجب هر چیزی با مادر سوهرم صحبت نکنه

سرزایمان قبلیم مادرم و مادرشوهرم دو تا شون تو بیمارستان بودن میگم حتما اونجا هم چرت و پرت گفته به این زنه که زنه هم سواستفاده کرده و باعث یک دعوا سد مثلا میگفت من که از زایمان و این چیزا سر در نمیارم چون خودم سز شدم یا زمان ما این جوری نبود و فلان  مادرشوهرمم گفته حتما پیش خودش این هیچی نمیفهمه .منو برداشت برد خونه خودش اونجا هم البته بهم نمیرسید بهم همش برنج میداد یا سوسیس و کالباس یا میگفت اتاق بهم ریختس بردار تمیز کن خلاصه اذیتم کرد خیلی خدا ازش نگذره قبلش هم البته من دعوا کردم چون به بچم آب قند داد و باعث شد که بچم زردی بگیره و من کلی با اون حالم اذیتم شدم تو لیمارستان برای زردی

الانم ترسم از اینه که بخواد دوباره با همین مظلومیتش شر درست کنه خدا شاهده تو‌ابن مدتی که اینحا هستم کلی به خواهرمو برادرم و‌مادرم هدیه دادم تا موقع زایمان منو دست تنها نزارن  خواهرمم چند روز تو قیافه بود برام سر اینکه مرغ پاک نکردم  اخه من اصلا بلد نیستم مرغ پاک کنم خودش هم این موضوع رو‌میدونه