2777
2789

نه .اما بحران ۴۰سالگی داشتم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بحران ۴۰ سالگی داشتم 

چقدر بد بود اما ردش که کردم احساس جوانی دوباره در من پر رنگ شده شکر خدا

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

انقد درگیر سلامتیمم که زنده بمونم شاهکار کردم دیگه دستاورد مهم نیس ولی تنها دستاورد زندگیمم اینه لیسانس تاریخ دارم از دانشگاه خوب که عشقم بود و رشته ی مورد علاقم بود و خوشحالم گذروندمش و اینکه زبان انگلیسیمو دارم میخونم همچنان

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

چه جوریه؟؟؟ در آستانه ۴٠ سالگی هستم...

احساس می‌کنی هیچ کاری نکردی ..همه چی الکیه بیهوده  س ..میگی خب که چی!! چی بشه ..چیزی شادت نمیکنه ..فکر می‌کنی آخر عمرته ..

من اینجوری شدم .چند ماهی .اما اوکی شدم به روال عادی زندگی برگشتم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

امضاتم برای زمان بحرانیته؟؟؟ 😂

نه  عشقم بر عکس ..جدیدا نوشتم ..چون دنیا و آدمهاش دیگه به 💪 م نیست .خودم مهمم