2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

77 بازدید | 17 پست

امروز تو مدرسه سر پسر خالم شکست بی هوش شده بود تازه به هوش اومده دعوا شدید کرده بود پسره بهش فحش ناموسی داده بود اینم زده بود هلش داده بود پسره سرپسر خالم خورد به دیوار الان فردا میره شکایت کنه دیه ای بهش تعلق میگیره چی میشه نتایجش خالم میره آشوب به پا کنه فردا 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سرس شکسته که آره تازه واسه فحش هم که داده قانون یه چیزایی داره ، هم حبس و هم غرامت فکر کنم

خدایا شکرت میدونی چقد نذر گفتیم صلوات فرستادم ۱۰۰۰ تا به هوش بیاد 

به پسرای تو این یاد بدین یه آنه خشونت. میتونه تو اون لحظه اونجا رو ترک کنه. کنترل خشم باید به پسرای ...

طرف بهش فحش داده چیکار کنه نگاش کنه 

خدایا شکرت میدونی چقد نذر گفتیم صلوات فرستادم ۱۰۰۰ تا به هوش بیاد

شکر خدا ، همینارو قید کنید تو شکایتتون که سرش شکسته و بی هوش شده و فحش هم خورده

البته اگه واقعا تقصیر پس  خالت نباشه 

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

شکر خدا ، همینارو قید کنید تو شکایتتون که سرش شکسته و بی هوش شده و فحش هم خوردهالبته اگه واقعا تقصیر ...

اون فحش داده اینم زده پسرخالم بعد اون هل داده سرش خورده دیوار خون اومده همونجا بیهوش شده 

طرف بهش فحش داده چیکار کنه نگاش کنه

فحش بده پسرایی که خانواده ای دارن فحش نقل دهنشونه فرهنگشونه دلیلی نداره بخاطر فرهنگ اون خانواده جواب فحشو با زدو خورد کتک و فحش داد همون لحظه ترک میدونه رابطه شو تموم میکنه.جامعه پسرا همینه باید یادشون داد تو جامعه این چیزا خیلی زیاده یدف چاقویی و چیزی میکشه طرفو یا قاتل میس

شه خدانکرده یا مقتول‌مگه با فحش اون زمین به اسمون میره 

فحش بده پسرایی که خانواده ای دارن فحش نقل دهنشونه فرهنگشونه دلیلی نداره بخاطر فرهنگ اون خانواده جواب ...

پسرخالم گفته پام برسه مدرسه تیکه پارش میکنم