2777
2789
ببخشید بازم سوال میپرسم اگر سیب رو نزنیم دوباره گونه ها آب میشه؟ این روش برای پوستی که خیلی خراب شده ...

اره عزیزم واسه همه پوست ها جوابه 

کامل برنمیگرده 

ولی قطعش نکنید بعد دوماه که هر شب زدید هفته ایی یکبار تا آخر عمر بزنید

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توروخدا بگو خالت چه سرطانی رو با طب سنتی شکست داد؟؟

سرطان سینه 

ولی اکثر سرطان ها جواب میده 

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

ممنونم، دوشب هست شروع کردم انشالله جواب گرفتم میام همینجا میگم

حتما عزیزم بیا بگو 

چه مشکلی داشتی روز اول الان چه تغییری کردی رو بگو بعد دوماه 

مرسی

بنظرم خوردنش هم تاثیری که باید بزاره رو میزاره

تاثیر داره ولی تاثیر موضعی خیلی بیشتره

ینی اصلا سراغ عمل و شیمی درمانی اینا نرفتن؟؟

نه اصلا

واقعا موثره اما متاسفانه من جوش میزنم اما آبشا گرفتم براماسک مو خیلی خوبه

جوش میزنی😳

جوش و جای جوش کاملا پاک میکنه🫤💔

هم سفیدم هم گونه دارم هم پوستم صافه شکررررررر بعد عمل بینی همه میگفتن گونه هم زدی😁😁😁ولی هیچی نزدم

البته اگه تا فردا پوستم اتیش نگیره من اینجا هرچی گفتم بلایی سرم اومده 

بجا بزنی بخوراصلا درشت مولکوله چجوری میخوای جذب بشه دوم فقط تو دما اسید معده فعال میشه هرچی که تو ...

چی🫤

والاه من هم خودم هم اطرافیان امتحان کردیم و بشدددت راضی هستیم