2777
2789
نه ما دماوندیم کلا سیب زیاد داریم ولی کلی مردم اگه داشته باشن ترجبح میدن بخورن

نوش جان هم بخور هم بزن صورتت به چه آینه بشه صورتت

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله میخواد..باید بوس موس شب بیخیال بشیم😅

شبایی که بوس هست نزن😂😅💔

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

باید قبلش هماهنگ کنم..عزیزم امشب برنامه چیه📣

😂😂😂😂😂 کلا نزن بیخیال😅

بعدش نیازه ک صب باشوینده بشوریم ؟ اخه من ۱۰ سال پیشا هرشب با پنبه شیر میزدم صبح صورتمو میشستم شنیده بودم اسید داره  و پوستو روشن و سفید میکنه چشمت روز بد نبینه بدتر سیاه و کدر کرد منو 🤣🤣🤣🤣

@ماهسونگ‍ 

بعدش نیازه ک صب باشوینده بشوریم ؟ اخه من ۱۰ سال پیشا هرشب با پنبه شیر میزدم صبح صورتمو میشستم شنیده ...

نه بابا 

اینکه والاه هر کی زده سفید شده چون صورت چاق میکنه 

حالا اینم تو رو برعکس سیاه نکنه🫤💔

هر کس زده بشدت راضی بوده دعام کرده

عزیزم سیب به صورت بزنیم برای افتادگی صورت هم تاثیری داره؟

چون گونه درمیاری بله لیفت میشه

خدا کنه چون صورت قشنگم افتضاح شده😔 تو رو خدا از تهه دلت واسه صورتم و درد چشمام دعا کن، انشالله شما ...

چشم حتما عزیزم 

ناراحتی صورتت بدتر میکنه هر روز ۱۰ تا نفس عمیق بکشید 

این سیب رو هم بمال صورتت بعد دوماه صورتت عالی میشه برام دعا میکنی