2777
2789
جوش میزنی😳جوش و جای جوش کاملا پاک میکنه🫤💔

خب اره هرماسکی ب هرپوستی نمیاد که واسه همین میگن قبلش تست کنید مثلا خیارهم خیلی عالیه ولی من جوشای بدی میزنم .من ماسکای مختلفی امتحان کردم سیب خیلی عالیه ولی خب دیگه واسه من جوش میاره من سیب زمینی و سفیده تخم مرغ بم میاد اکثر میوه ها بم جوش میزنه

هم سفیدم هم گونه دارم هم پوستم صافه شکررررررر بعد عمل بینی همه میگفتن گونه هم زدی😁😁😁ولی هیچی نزدم ...

خخخ اسفند دود کن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم حتما عزیزم ناراحتی صورتت بدتر میکنه هر روز ۱۰ تا نفس عمیق بکشید این سیب رو هم بمال صورتت بعد دوم ...

سلام عزیزم برا سفید شدن صورت و گردن یه راه دیگه میگی بهم خواااهشششش

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

پوست فقط ارث هر کاری کنی به نظرم در حد چند روز بیشتر نیحتی داروها و کرم های میلیونی همش الکیه

اره عزیزم ارث که هست 

ولی من جوش زیاااد میزدم لک هم داشتم صورتم لاغر بود اینو زدم معجزه کرده صاااافه صاف شده بدون لک و جوش

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

خب اره هرماسکی ب هرپوستی نمیاد که واسه همین میگن قبلش تست کنید مثلا خیارهم خیلی عالیه ولی من جوشای ب ...

چه عجیب تا حالا نشنیدم آب سیب زمینی زیاد خوب نیست لایه برداره هفته ایی یکبار بزن

خخخ اسفند دود کن

اثر نمیکنه هفته قبل تو تایپیک شوهرم خونه نمیکنه نامم شما چیزی نامتون هست یه کلمه نوشتم اره شوهرم ماشینو کرد نام من یه ساعت بعد تصادف کردیم برا بار اول😩😩😩

سلام عزیزم برا سفید شدن صورت و گردن یه راه دیگه میگی بهم خواااهشششش

آب سیب زمینی هفته ایی دوبار 

آب برنج هر روز

اثر نمیکنه هفته قبل تو تایپیک شوهرم خونه نمیکنه نامم شما چیزی نامتون هست یه کلمه نوشتم اره شوهرم ماش ...

ای وای 

البته اعتقاد داری به چشم 

من هر چی اینجا گفتم خداروشکر چیزی بدی ندیدم

نه من اینارو نمیتونم بمالممیگم راه دیگه

نمیدونم 

مثلا چی؟ 

برو دکتر داروخونه  پماد روشن کننده بگیر 

بعید میدونم اثر این باشه در این حد

والاه تو دوماه معجزه دیدم 

صورتم بشدت تپل شده 

شمام امتحان کن دوماه که چیزی نیست!