2777
2789
عنوان

چرا ما زن ها اینجوری شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3750 بازدید | 227 پست
گفتم خوب نیست ولی اینم بهونه یه مرد هرز متاهل نمیشه که هر غلطی دلش خواست کنه. شاید آره خط سینشم بیرو ...

برا دل خودش تو تونه خودشه نه تو خیابون.

من خواستم حرف نادرست شما رو اصلاح کنم

چون بحث پوشش ربطی به این تاپیک نداره واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بهتره کمتر موضع بگیرید در برابر نظر دیگران من توو شهری زندگی میکنم که قبل از شهرهای دیگه بی ...

من خیلیا دیدم که این رفتارداشتن اگه ندیده بودم که نمیگفتم چیزیه که دارع رواج پیدا میکنه شما بااین حرفاتون میگید طرفدار بی حجابا نیستم اما دارید دفاع میکنید ازشون 

عزیزم یکی از جمله هام این بود که مردی ک بخواد کارشو بکنه بندازیش وسط یه گردان خانوم چادری باز کار خو ...

منم نمیگم چادرها خوبن که ملایم عزیزم تو میری بیرون سیتو میندازی بیرون؟؟

خانما یاد ی لایوی در اینستا افتادم ی اقایی لایو گذاشته بود مردای دیگه رو مسخره میکرد و ادای قیافه و حرکات مردارو موقع تخلیه شدنشون در میورد 

هم خنده دار بود هم چندش اور 

و از کارایی که مردا برای اون هسته خرماشون  انجام میدن میگفت  از رابطه های گروهی تا پولهای زیاد که برای زنای خوشگل خرج میکنن

عزیزم دیدی اون فیلمو که تازه پخش شده ؟همون که زنه تو ایران اندام ج.نسیشو انداخته بیرون و داره قیمت م ...

خواهر جان من میفهمم شما چی میگید

خودم زنم

اما من با چادر، کسی مزاحمم نمیشه این عین واقعیته بینی و بین الله

حتی یک دوست صمیمی دارم بدحجابه، بهم گفت خیلی دقت کردم تو دانشگاه چه کارمندها چه اساتید چه پسرهای کلاس خیلی بهت احترام میذارن.

من هیچ وقت به شما به چشم یه خانم بد نگاه نکردم و حق ندارم نگاه کنم

اما واقعیت اینه مرد تو خیابون با من فرق میکنه

اون هرچی یک زن لباسش بازتر باشه انگار سیگنال میگیره که با من راحت تر باش 

همین اخیرا تو‌ خیابون داشتم رانندگی میکردم چند مورد دیدم که ماشینو نگه داشتن برای دخترای بدحجاب

ولی ندیدم برای اون چادری نگه داره

من پیشنهاد دوستی ندارم و هرچی هست صرفا خواستگاری رسمیه

این تفاوتا از چی میاد؟ از این نمیاد که بگم من خوبم شما بد، شما خواهر منی و بهتر از من. اما حدود پوشش ما اثر داره

و مرد و زن غریزه دارند، مرد بصریه. تو مدارس ژاپن بستن مدل موی دم اسبی برای دختران رو ممنوع کردن چرا؟ چون گفتن حواس پسرا تو کلاس درس از درس منحرف میشه، بازدهی میاد پایین و نتیجش مستقیم میرسه به پیشرفت اقتصادی کشور

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

برا دل خودش تو تونه خودشه نه تو خیابون.من خواستم حرف نادرست شما رو اصلاح کنمچون بحث پوشش ربطی به این ...

به هر حال موضوع اینجا پوشش نیست نظر شخصی منم اینه که پوشش انتخاب شخصیه حتی اگه شوهر آینده من قراره انقدر هرز باشه که بخاطر یه خط سینه یه زن تو خیابون خیانت کنه همون بهتر دست اون زنه درد نکنه که روی واقعی یه آدم کثیف رو بهم نشون میده

برای همینم نظری درمورد حجاب بقیه ندارم چه پوشیه چه لخت

من خیلیا دیدم که این رفتارداشتن اگه ندیده بودم که نمیگفتم چیزیه که دارع رواج پیدا میکنه شما بااین حر ...

حق با شما ست، من حواسم نبود که مردها انسان نیستن، حیواناتی هستن که با دیدن هر چیزی تحریک میشن، پس اگر ی مردی بابت دیدن ی هیکل خوب و بی حجاب توو خیابون به زنش و زندگیش خیانت کرد، حق با مرده و هیچ ایرادی توو این مدل خیانت از طرف مرد نیست 

اسی جواب هایی که اینجا ملت برات نوشتن رو بخونی کاملا متوجه میشی چرا ما زن ها اینجوری شدیم، توو ی تاپیک ملت دارن همدیگه رو تیکه پاره میکنن، نمیدونم چطور ما به عنوان مادر با این طرف فکر که هیچ احترامی برای طرف مقابل توو جواب دادن قائل نمیشیم قراره بچه بزرگ کنیم 

جیندرلا به معنی واقعی

جیندیرلا چیه معنیش؟؟من ترکم یه کلمه هست جیندا هست یعنی هرزه ولی جیندیرلا نشنیده بودم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم