2777
2789
عنوان

چرا ما زن ها اینجوری شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3750 بازدید | 227 پست
گفتم خوب نیست ولی اینم بهونه یه مرد هرز متاهل نمیشه که هر غلطی دلش خواست کنه. شاید آره خط سینشم بیرو ...

مام بحثمون بی حجابیه و لختیه شمام میتونستی نظر راجب شوهراین خانم بدین نه اینکه قاطی ماجرای اینا بشید شما معلومه بقدری ضربه خوردیم همش میگین مردا اینطوریه بله همینطورین کثیف و بی ذات اما زنم مقصره چرا همش طرفداربی حجابی

بحث خراب بودن نیستمگه کسی بدحجاب باشه یعنی خرابه؟اما اون عمل، اون بدحجابی اثر میداره تو جامعه.خارج ا ...

عزیزم دیدی اون فیلمو که تازه پخش شده ؟

همون که زنه تو ایران اندام ج.نسیشو انداخته بیرون و داره قیمت میده ب ماشینا؟

خب این بی حجابه

منم که میرم بیرون روسریم میفته بی حجابم 

پس باید بگیم که تقصیر حجابه که جامعه انقد به گند کشیده شده؟

روسری من اون وسط دقیقا چ تاثیری رو جامعه داره؟

همه جا بی حجاب و با حجاب هست

ولی مردی که بخواد کاری کنه

بندازیش وسط یه گردان زن چادری باز کار خودشو میکنه 

پس نگیم تقصیر اینه که بعضیا با اون سر و وضع میان تو خیابون 

اونا اونقد تعدادشون زیاده که ریشه کن نمیشن متاسفانه 

مردا خودشون باید آدم باشن

ب ت چ ؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدی مردا چجوری میپیچونن ساده ایی یا دلت نمیخواد فکر کنی مردا جلوی زنشون از ترس مهریه دوست دخترشونو ...

تو واتساپ پیام پاک شده مشخصه اگه قرار بود پاک کنه کلا پاک میکرد 

نمیگم این آقا کاملا پاکه چون نمیشناسم ولی با این خانم مشخصه صنمی نداره 

الکی صغری کبری چیدنم تهمته و فکر اسی خراب میشه که اینم حق الناسه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

همه جای دنیا زنا ار دست مردا در عذابن اوباما گفت دیگه دنیا رو بدید دست زنها جای قشنگتری میشه تا دست ...

آهان، به قول معروف قربون آدم چیز فهم😅

پس قبول دارید غریزه وجود داره؟ و همه جای دنیا هم وجود داره؟ و نمیشه کتمانش کرد پس باید حدودی تو‌جامعه باشه تا جامعه جنسیت زده نشه ناامن نشه و امنیت تو خانواده ها بیشتر بشه؟

نه فقط از جانب زن، هم از جانب زن هم از جانب مرد. دو طرفه هست

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

قبول ندارم اصلانمیشه هر مشکل جامعه رو به حجاب ربط بدیم مردا هم باید خوددار باشن نه که فقط خانوما تو ...

مردا خوددار 😅خودداریشون اینه بجای دوستی صیغه کنن کلاه شرعی 

مردا یمشت الت سرگردانن که گرفتن دستشون رو هر زنی بتونن میپاشن و تخلیه میکنن 

دقیقا حتی کلام به کلام حرفهای یکیشون که تواینستابودتوگالری شوهرم دیدم نمیدونه رمزگوشیشومیدونم بهم گف ...

بله صددرصد نمیاد که همون دقیقه بگه که انقد میزنه تو سرت تحقیر میکنه که اخرش اعتمادبه نفس میاد پایین

تو واتساپ پیام پاک شده مشخصه اگه قرار بود پاک کنه کلا پاک میکرد نمیگم این آقا کاملا پاکه چون نمیشناس ...

همیشه اول تحقیق کنید ببینید جریان چی بوده بعد بلاک‌کنید دستتون بیاد چی به چیه 

من نمیگم فقط بی حجابیه ذاتم هست اما قبول کن سوتین زدن تو بیرون سینه انداختن بیرون افتخارنیس

می‌خوان به زنهای دیگه فخر بفروشن ببین من ممه دارما .انداختمش بیرون .دلت بسوزه تو نداری 🤣🤣🤣🤢🤢🥴🥴

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

هنوز برخورد نکردین ببینید من چی میگم بزار چندبار ببینی میفهمی من چی میگم الان درک نمیکنید اما بعدها ...

به نظرم بهتره کمتر موضع بگیرید در برابر نظر دیگران 

من توو شهری زندگی میکنم که قبل از شهرهای دیگه بی حجابی متاسفانه مد میشه و رواج پیدا میکنه. شوهرم هر روز بیرونه و اینا رو میبینه، اما نگاهش رو کنترل میکنه، وقتی ی دختر بی حجاب میشینه جلوش توو مترو زل نمیزنه بهش، توو ذهنش مریض بازی در نمیاره 

نمیگم از بهشت اومده اما این طرز فکر رو هم نداره که عههه این چه خوبه، زنم به درد نمیخوره، این رو گفتنم در جواب حرفی که گفتی ندیدی و سرت نیومده 

مورد بعد اینکه من هرگز منتظر نیستم بلایی سرم بیاد و هرگز خودم رو انقدر کم نمیبینم که شوهرم از در بیاد بگه این چه هیکلیه، فلانی توو خیابون خوب بود، تو بدی، بگم وااا راست میگه تقصیر منه و.... 

خلاصه دیدگاه فرق داره و شما هم بپذیرید تمام مردها مریض نیستن که با دیدن بی حجابی (تکرار میکنم من طرفدار بی حجابی نیستم) زنش از چشمشون بیوفته 

مگه من ی مرد مسن یا زن مسن خوش تیپ و خوش هیکل و پولدار میبینم، به مادر یا پدرم میگم شما خوب نیستید، فلانی خوبه 

یاد بگیریم زن و شوهر یک خانواده هستن، مثل پدر و مادر، قرار نیست هر موقع حس کردیم فلانی توو خیابون هیکلش بهتره خانوادمون رو به چالش بکیشیم،مگر اینکه انسان نباشیم و درکی از خانواده نداشته باشیم 

مام بحثمون بی حجابیه و لختیه شمام میتونستی نظر راجب شوهراین خانم بدین نه اینکه قاطی ماجرای اینا بشید ...

شما بحثتون بی حجابی بفرمایید تاپیک بی حجابی بزارید‌. ولی اسی درمورد رفتار بی حیای اون خانم گله داره بحث اینجا همینه

من بی حجابی رو تایید نکردم ولی زنی که اصلا به قول خودت لخت میاد بیرون ولی سرش هم بره به مرد متاهل پا نمیده سگش شرف داره به اون ه*رزه با حجاب دورویی که پوشیه داره ولی با همه مردای شهر بوده. دیدم نمونشو زیاد که میگم

اصلا یه چیزیییاگه مرد خوب بود یا خیری ازش میدیدیم ما زنا چرا خودش جدا شده؟؟؟فکر میکنه شوهر من از مری ...

والله راست میگی ..ما زنها هر چی ضربه میخوریم از همجنس خودمونه .بعد بعضی فمنیست ها میان میگن نههههه مردا مقصرن اگر خیانتی صورت میگیره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!