2777
2789
عنوان

چرا ما زن ها اینجوری شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 235 پست
بحث خراب بودن نیستمگه کسی بدحجاب باشه یعنی خرابه؟اما اون عمل، اون بدحجابی اثر میداره تو جامعه.خارج ا ...

همه جای دنیا زنا ار دست مردا در عذابن 

اوباما گفت دیگه دنیا رو بدید دست زنها جای قشنگتری میشه تا دست این التهای سرگردان تخلیه فاضلاب 

بیشتر طلاق ها بخاطر خیانتقبلا انقد تنوع تو خیابان نبود مردا سرشون ب زندگیشون بود

قبول ندارم اصلا

نمیشه هر مشکل جامعه رو به حجاب ربط بدیم مردا هم باید خوددار باشن نه که فقط خانوما تو شرایط سخت باشن

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کنههههه بوده .کاش میگفتی بفرما فرض مثال که شوهر من بوده امرتوننننن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان هم میگم تقصیر بی حجاب ها نیست مثلا شوهر من بهم خیانت کنه بعد بگه رفتم بیرون ی دختر خوش هیکل دید ...

هنوز برخورد نکردین ببینید من چی میگم بزار چندبار ببینی میفهمی من چی میگم الان درک نمیکنید اما بعدها میفهمیدماکه اینجا میبینیم حالمون بدمیشه من خودم خیلی حجاب ندارم خیلی معمولی 

اما اینا سوتین و باسن گنده و شلوار جذب

متاسفانه این اجازه داده شده با سریال و اینا هم فرهنگ سازی شد

الان خانم ها همینجا ی جوری جبهه گرفتن که من فکر میکنم دارن شوخی میکنن 

ینی الان شوهر من بیاد بگه، من ی دختر بی حجاب دیدم که هیکلش خوب بود، تو به درد نمیخوری و فلان و بهمان من باید بگم، اوکی حق با توئه درست میگی؟!  ی جوری رفتار میکنیم که انگار واقعا مرد هر کاری کرد حق داره و تماااما تقصیر زنه 

لخت بهتره تا اینکه لگ جذب میپوشن یا ساپورت با بلوز کوتاه باسن از پشت زده بیرون . از جلو محتویات دیگ ...

گفتم خوب نیست ولی اینم بهونه یه مرد هرز متاهل نمیشه که هر غلطی دلش خواست کنه. شاید آره خط سینشم بیرون گذاشته ولی بازم نمیخواد مردی سمتش بیاد برای تیپ و دل خودش گذاشته

بحث الان لاس زدن اون زن بی حیا با مرد متاهله نه پوشش‌. یعنی اگه زنه با پوشیه باشه ولی با مرد متاهل لاس بزنه اوکیه؟! قیمه ها رو نریزید تو ماستا

الان خانم ها همینجا ی جوری جبهه گرفتن که من فکر میکنم دارن شوخی میکنن ینی الان شوهر من بیاد بگه، من ...

نمیاد همون دقیقه بگه که بقدری فکر میکنه اخرش یا جلوی جمع میگه یا همش میزنه سرت

الان شبکه های اجتماعی هست گوشی هست خبرها هم بیشتر پخش میشهخیانت همیشه بوده و خواهد بودربط به حجاب ند ...

مسئله همینه دیگه

همین گوشی و رسانه، زن رو تبدیل به چی کرده؟

باعث پیشرفت علمیش شده؟ یا باعث شده تبدیل به کالا بشه؟ 

با هزاران عمل زیبایی و آرایش خودش رو در معرض نمایش قرار بده

و گاهی با ظاهر جنسی تو جامعه ظاهر بشه که مخصوص اتاق خواب هست!

خدا میگه رفتار و پوشش و نگاه زندو مرد تو‌جامعه اثر داره، باید حدود داشته باشه. تمام ادیان الهی این رو میکن نه فقط اسلام. عقل میگه اثر داره. اونوقت شما میگید نداره؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

الان خانم ها همینجا ی جوری جبهه گرفتن که من فکر میکنم دارن شوخی میکنن ینی الان شوهر من بیاد بگه، من ...

از ماست که برماست خواهر البته بیشترشون برای خودشون اتفاق نیفتاده 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من همیشه سمت زنهارو جلو مردا میگیرم ولی بین خودمون انصاف داشته باشیم شوهر دو بار گفته اشتباه گرفتی د ...

ندیدی مردا چجوری میپیچونن ساده ایی یا دلت نمیخواد فکر کنی 

مردا جلوی زنشون از ترس مهریه دوست دخترشونو میپیچونن خانم فلانی بود خانم منشی بود یا اسم دوست دخترشونو به اسم مرد سیو میکنن جواب میدن انگار مرد پشت خطه 

چه کنههههه بوده .کاش میگفتی بفرما فرض مثال که شوهر من بوده امرتوننننن

اصلا یه چیزییی

اگه مرد خوب بود یا خیری ازش میدیدیم ما زنا چرا خودش جدا شده؟؟؟فکر میکنه شوهر من از مریخ اومده نه یکیه مثل شوهر خودش و بقیه مردا .اصلا نمیدونم چی بگم فقط میتونم بگم ما زنا به هم رحم نمیکنیممم