2777
2789
عنوان

چرا ما زن ها اینجوری شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 235 پست
نه اما از اون منطقه که زنگ زده اسمشون خوب نیست بین قومیت ها نمیخوام بگم کجا.اما واقعا زشت نیست خدایی ...

آره همه زندگی خراب کنا جمع شدن تو یه قوم حتما😑

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی گفت خوبه؟ خوب نیست ولی اینم دلیل نمیشه که بگیم خب اشکال نداره مرد متاهل بیچاره هم حق داره دلش می ...

به پوشش نیست به ذاته.شاید همین خانم مطلقه روبند بزنه بره بیرون اما این طرز پیام دادن و رفتارش

اولا که کسی نگفت دخترا لخت بیان دوما هیچکس هم لخت تو خیابون نیست حالا یه مانتو کوتاه یا تنگ اسمش لخت ...

لخت بهتره تا اینکه لگ جذب میپوشن یا ساپورت با بلوز کوتاه باسن  از پشت زده بیرون . از جلو محتویات دیگه. خیلی بد شده اوضاع. دیگه یقه شون هم باز میذارن خط سینه شون معلوم شه.

بحثو منحرف نکنین چادری خرابم داریمبی حجاب خرابم داریم و بالعکساگ‌اینطور ک شما میگی باشه باید همه ی آ ...

بحث خراب بودن نیست

مگه کسی بدحجاب باشه یعنی خرابه؟

اما اون عمل، اون بدحجابی اثر میداره تو جامعه.

خارج از کشور؟ تو این زمینه دستاورد مثبتی نداره. جامعه جنسی شده و نامن نتیجه اش شده. نمونش این توییت رییس جمهور فرانسه، مهد آزادی هست:

«روزبه‌روز به تعداد زنانی که از ترس آزار و اذیت با وسایل حمل‌ونقل عمومی تردد نمی‌کنند، اضافه می‌شود. به همین خاطر حضور پلیس، مخصوصا در زمان‌هایی که آزار و اذیت بیشتر می‌شود را دو برابر می‌کنیم!»

امانوئل مکرون، دهم ژانویه ۲۰۲۲

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

شما اول گفتین تقصیر بی حجابا نندازیم چیشد پس؟؟ یسریا ذات ندارنن

الان هم میگم تقصیر بی حجاب ها نیست 

مثلا شوهر من بهم خیانت کنه بعد بگه رفتم بیرون ی دختر خوش هیکل دیدم، میشه توجیه؟! به هیچ وجه این دلیل نمیشه

من فردا بیام تاپیک بزنم بگم شوهرم بهم خیانت کرد چون من چاق بودم، به نظرتون اوکی ه و مشکلی نیست که خیانت کرده؟! 

مگه زندگی مشترک به هیچی بنده که طرف بره بیرون بی حجاب ببینه، بیاد بگه زنم به درد نمیخوره، هیکل نداره و....باز هم میگم طرفدار بی حجابی نیستم اما این هم درست نیست که بگیم رفتار غلط مرد، تقصیر بی حجاب ها هست 

اینا فقط تو بالاشهره که بالا شهریام یه پاشون تو دوبیه یه پاشون تو ترکیه ،دیگ برای مرداشون عادی شدهوا ...

اونا به هر زنی نگاه نمیکنن

لولشون بالاتر زن شاسی دار میخوان اصطلاح خودشونه 

وگرنه اوناهم علاقه به تخلیه چاه فاضلابشون دارن 

به پوشش نیست به ذاته.شاید همین خانم مطلقه روبند بزنه بره بیرون اما این طرز پیام دادن و رفتارش

دقیقا‌. نمیفهمن بحث پوشش و زندگی شخصی اون خانم نیست بحث طرز بخوردش با مرد متاهل و بی حیاییش هست

خب الان.میگم مشکل از ما زن هاس عزیزم

بله درسته

مرد و زن هر دو مقصرند

اینکه بعضی ها میگن تمام تقصیرها از آقایونه متاسفانه خیلی غیرمنطقی نگاه میکنند.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

زنها کمتر بصری هستند . ولی مرد بصریه. ممکنه ببینه تو خیابون پاشو کج نذاره ولی میاد به زنش میگه تو ف ...

عزیزم من گفتم طرفدار بی حجابی نیستم ولی وقتی بی حجابی خارج از کنترل شده، نمیشه واقعا این حق رو به مرد داده که ببینه و زندگی مشترکش رو به چالش بکشه 

من حرفم اینه که این حق رو نباید به مرد داد، بله در کنارش باید بی حجابی کنترل بشه، باید هزارتا اتفاق دیگه هم بیوفته اما این حرف که مرد زن بی حجاب دید، تحریک شد پس اوکیه رفتار مرد و تقصیر بی حجاب هست، توجیه رفتار غلط مرد نیست