2777
2789
عنوان

چرا ما زن ها اینجوری شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 235 پست
نه کی بیاد اخه وقتی همه میدونن خیانت ها به خاطرع ایناس

اون خانومها معتقدن مرد باید خودش چشم پاک باشه

ولی مگه یکطرفه میشه جامعه رو پاک نگه داشت. درسته مردا باید چشم پاک باشن ولی از یک طرف دیگه زنها هم نباید زیباییهاشونو تو خیابون بریزن بیرون. اونم زیباییهای جنسی و شهوت برانگیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا هم بود ولی خییییلی کمترزندگیا پایدارتر بود

زندگیا پایدار تر بود دلیلش کم بودن خیانت نبود

دلیلش تحمل کردن خانوما تو هرشرایطی بود 

خیانت و هوو و دو زنه بودن مردا 

کتک کاری و ….همرو تو هرشرایطی تحمل میکردن چون اسم طلاق بد بود

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
قبول داری یه سری خانوماا کرم میریزن

آره ولی خیلی خیلی کم. از ۱۰ بار ۹ بارش مرده واقعا میاد جلو ول نمیکنه دارم هر روز تو خیابون میبینم دیگه

یه مرده با این که صاحب مغازه هم هست ولی من بخاطر همین هیزیش تو مغازه جواب سلامشو نمیدم. زن داره ولی یجوری به آدم زل میزنه انگار زن تو عمرش ندیده

اصلا حرفتو قبول ندارممگه چند سال پیش خیانت نبودده سال پیش نبودبیست سال پیش نبود؟این کثافت کاریا و خی ...

الان خیانت بیشتره یا ده سال پیش؟

طلاق عاطفی الان بیشتره یا ده سال پیش؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اصلا حرفتو قبول ندارممگه چند سال پیش خیانت نبودده سال پیش نبودبیست سال پیش نبود؟این کثافت کاریا و خی ...

همین چندوقت پیش ی زنو مرد خارجی هردو متاهل تو کنسرت دوربین ازشون فیلم گرفت لو رفتن یادتونه 

یا بازیگرای خارجی مدام این با اون. اون با این 

یا قضیه پاف ددی و رسوایی افراد معروف تو نت میتونید بخونید هنوزم دادگاهی دارن مهمونی تجاوزز به کودکان 

حتی تراامپ هم به اون مهمونی رفته بوده و خیلی افراد معروف دیگه 

فکر کنم اسم پروندش اوپسین باشه 

پرونده پاف ددی 

چقدر زناا بد شدن همین بی حجابیشون بیش اندازه گند زدن تو جامعه و بدن نما شدن الان خیلی از پسراا به خا ...

بحثو منحرف نکنین 

چادری خرابم داریم

بی حجاب خرابم داریم و بالعکس

اگ‌اینطور ک شما میگی باشه باید همه ی آقایونی که خارج از کشور زندگی میکنن خیانت کار باشن

ب ت چ ؟؟؟؟؟