اول اون درخواست داد من گفتم جای پدرم هستین ولی دوست دارم ارتباط پدر دختری داسته باشم اون قبول نکرد هر چی گفتم جای پدرم باشین گفت نه گفتم جای پدر سه بار تکرار کردم گفت نه و من خوراکی پس آوردم
وقتی ردش کردم اونم خوراکی مو نگرفت چون واقعا نمیخوام ارتباط جنسی داشته باشم فقط دلم پدر و دختری رو م ...
خب پس وقتی میدونی طرف هدفش فقط سو استفاده جنسیه باید یدونه بزنی تو دهنش نکه بری خوراکی ببری براش و بگی پدر و دختر باشیم
عین این پسر لاشیا که به دخترا میگن رفیق معمولی باشیم
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
خدا پدرتو بیامرزه اما دلیل نمیشه دیگران برات پدری کنن خودتو جمع کن
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
یکی تعریف میکرد که یه استادی راهنمایی دوتا دانشجو ها شده بود، استاده گفته ک بیاید تا صیغتون کنم که یوقت گناه نکنیم، مجردم بوده استاده ولی سن بالا، آبروش رفت داخل دانشگاه