2777
2789
عنوان

امروز خوراکی بردم به استادم گفت خانمم نمیذاره چیزی ببرم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8897 بازدید | 234 پست
اینو باید کسایی بخونن که میان دفاع میکنن که عاره ما کاربر ها حمله کردیم طرف معلومه چقدر خونه خراب کن ...

دقیقا

من یه دوستی دارم همه ببینن فک میکنن منگله خودشم میگه من خودمو میزنم به خنگی

ولی بشین باهاش صحبت کن میبینی چقدرررر جزیی نگره و چقدر حالیشه و چیدر نسبت به اطرافش هوشیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاره جون خودت طرف حتی خوراکیت رو هم نگرفت گفت زنم نمیزاره بعد تو راه به راه تاپیک میزنی بعد اون عصبی ...

وقتی ردش کردم اونم خوراکی مو نگرفت چون واقعا نمیخوام ارتباط جنسی داشته باشم فقط دلم پدر و دختری رو میخواست که اونم نخواست دیگه مهم نیست 

آره درسته فقط بخاطر حرکت‌های اون ذهنم درگیر شده

آقایون زیاد حرکت می زنننن 

ولی اصلا متوجه نیستن که ذهن دخترا درگیر میشه 

فکر نمی کنم قصدی داشته باشه 

اگرم داشته باشه 

مطمئن باش صد در صد واسه استفاده چند روزه میخواد 

پس لطفاً خر نشو

نذار ازت سو استفاده کننن چون طرف استاد دانشگاه هست 

وقتی ردش کردم اونم خوراکی مو نگرفت چون واقعا نمیخوام ارتباط جنسی داشته باشم فقط دلم پدر و دختری رو م ...

خب پس وقتی میدونی طرف هدفش فقط سو استفاده جنسیه باید یدونه بزنی تو دهنش نکه بری خوراکی ببری براش و بگی پدر و دختر باشیم 

عین این پسر لاشیا که به دخترا میگن رفیق معمولی باشیم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یعنی قصدش ازدواج نیس؟فقط سو استفاده هست؟

حالا به فرض محال قصدش ازدواج بود 

مگه نه اینکه متاهل هست و مگه پاش لب گور نیست؟ 

با مرد متاهل پا لب گور میخوای ازدواج کنی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه شب بخیر

امیدوارم به خودت بیای و بیشتر قدر خودتو بدونی

آها خب حالا این که نگرفت مننم بدر نداشتم

خدا پدرتو بیامرزه اما دلیل نمیشه دیگران برات پدری کنن خودتو جمع کن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یکی تعریف میکرد که یه استادی  راهنمایی دوتا دانشجو ها شده بود، استاده گفته ک بیاید تا صیغتون کنم که یوقت گناه نکنیم، مجردم بوده استاده ولی سن بالا، آبروش رفت داخل دانشگاه