اول اون درخواست داد من گفتم جای پدرم هستین ولی دوست دارم ارتباط پدر دختری داسته باشم اون قبول نکرد هر چی گفتم جای پدرم باشین گفت نه گفتم جای پدر سه بار تکرار کردم گفت نه و من خوراکی پس آوردم
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
شما گذرت به دانشگاه نیوفتاده گویامن دورم پر استادههمیشه هم یا یه دانشجو سوغات میاره یا دفاعی چیزی هس ...
من فوق ام رو گرفتم جلسه دفاع برای پایان نامه اس
نگفتمم بی کلاسیه دهات فقط اونا معمولا سوغات میارن تو شهر مگه کسی بره سفر زیارتی سوغات بیاره
اسی تابلوعه رفتارش
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
مرده وقتی خوب استفاده هاشو مرد بر میگرده سر زندگیش به ریش دختره احمق میخنده
نشسته با خواهرش تا ازدواج با استادم میش بینی کردن اونم گفته باید تر و خشکش کنی😐😐😐بعد اینجا خودشو ...
اینو باید کسایی بخونن که میان دفاع میکنن که عاره ما کاربر ها حمله کردیم
طرف معلومه چقدر خونه خراب کنه بعد خودشو زده خنگی
عاره جون خودت طرف حتی خوراکیت رو هم نگرفت گفت زنم نمیزاره
بعد تو راه به راه تاپیک میزنی
بعد اون عصبی شده؟