2777
2789

اول اون درخواست داد من گفتم جای پدرم هستین ولی دوست دارم ارتباط پدر دختری داسته باشم اون قبول نکرد هر چی گفتم جای پدرم باشین گفت نه گفتم جای پدر سه بار تکرار کردم گفت نه و من خوراکی پس آوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ نمیدونی ارتباط پدر دختری

برادر خواهری بین دو تا غریبه وجود نداره؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
من بدر ندارم متاسفانه وگرنه نیاز ی به بدر کسی نداشتم

متاسفم برای نداشتن پدرت ، ولی سعی کن همیشه از آدم های متاهل فاصله بگیری کوچکترین محبت از سمت شما خیانت حساب میشه برای همسرش ، آمار طلاق به خاطر همین سوء تفاهم های کوچیک باعث شده زندگی یه خانواده بهم بریزه ، حتی اگه شما بگی قصد بدی نداری ولی خانم اون آقا این حس رو نمی کنه

وای خدایا چرا من امروز همش این تاپیکای مزخرف و می‌بینم 

خودت خری یا مارو خر فرض کردی؟رابطه پدر دختری

چی نسیب تون میشه از خون به دل همجنس اون کرد؟از خونه خراب کن بودن 

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴