2777
2789
عنوان

امروز خوراکی بردم به استادم گفت خانمم نمیذاره چیزی ببرم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9024 بازدید | 234 پست
اول تاپیک هاشو بخون بعد نظر بده مگه تو دهات هستن که خوراکی و سوغاتی ببره واسه استاد بابت تشکر

شما گذرت به دانشگاه نیوفتاده گویا

من دورم پر استاده

همیشه هم یا یه دانشجو سوغات میاره یا دفاعی چیزی هست پذیرایی ویژه میشن

دهات هم نشانه بی کلاسی نیست خانوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته منم متوجه شدم

چقدر روت زیاده حرفای ما رو متوجه نمیشی 

بعد حالا متوجه شدی ؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شما گذرت به دانشگاه نیوفتاده گویامن دورم پر استادههمیشه هم یا یه دانشجو سوغات میاره یا دفاعی چیزی هس ...

من فوق ام رو گرفتم  جلسه دفاع برای پایان نامه اس 

نگفتمم بی کلاسیه دهات فقط اونا معمولا سوغات میارن تو شهر مگه کسی بره سفر زیارتی سوغات بیاره 

اسی تابلوعه رفتارش 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مرده چی به سرش میاد؟

مرده وقتی خوب استفاده هاشو مرد بر میگرده سر زندگیش به ریش دختره احمق میخنده

چقدر روت زیاده حرفای ما رو متوجه نمیشی بعد حالا متوجه شدی ؟

نشسته با خواهرش تا ازدواج با استادم میش بینی کردن 

اونم گفته باید تر و خشکش کنی😐😐😐بعد اینجا خودشو میزنه به خنگی عنتررر

شلیل هم تایید کرد که دلش غش رفتهیه عده چی میگن ماست مالی نداره

وقتی لایک میکنم یعنی پیام طرف رو خوندم ولی. هرگز تایید نمیکنم چرا فکر می‌کنید لایک کردم یعنی تایید من رو عادت لایک میکنم 

نشسته با خواهرش تا ازدواج با استادم میش بینی کردن اونم گفته باید تر و خشکش کنی😐😐😐بعد اینجا خودشو ...

اینو باید کسایی بخونن که میان دفاع میکنن که عاره ما کاربر ها حمله کردیم 

طرف معلومه چقدر خونه خراب کنه بعد خودشو زده خنگی 

وقتی لایک میکنم یعنی پیام طرف رو خوندم ولی. هرگز تایید نمیکنم چرا فکر می‌کنید لایک کردم یعنی تایید م ...

اول که لایک به معنای تایید هست 

دوما خودت مگه نمیگی فکرت درگیر شده ؟

خواهرت نصیحتت کرده 

چرا میخوای انکار کنی 

واقعا این استاده دید من ردش کردم عصبی شد

عاره جون خودت طرف حتی خوراکیت رو هم نگرفت گفت زنم نمیزاره 

بعد تو راه به راه تاپیک میزنی 

بعد اون عصبی شده؟