2777
2789

ملت انگار یه جوری شدن حتی پسرها و مردها اصلا تو خیابون اصلا اعتمادبنفس ندارم و معذب هستم

توی طلا فروشی رفتم یارو پنجاه سال بیشتر بود پیرمرد بود ریشا بلند سفید و قشنگ به خودش رسیده بود باکلاس یه جوری چسی میومد و قیافه میگرفت گفتم این انگشتر چند  گفت اینا گرونه چهل به بالا

کلا هرچی دختر و پسر هست همینطوره پیرزن پیرمرد تو لوازم ارایشی ها میرم خجالت میکشم وسیله کم بخرم 

ایرانیه بی برق و یه کشور که پولش انقدر بی ارزشه و انقد تحریم هستیم و با این قیمت دلار چرا انقدر اداشون زیاده و چسی میان چخبره خب همه که نمیتونن خوشتیپ باشن و خریدای سنگین داشته باشن چیه یه جوری نگاه میکنن انگار پولت نرسه یه چیزیو بخری جرمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که اینکه اکثرا ظاهر جذابی و خوشتیپی دارن که بد نیست، ولی بعضیا اخلاقشون کلا یه جوریه... حرف شما درسته 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

حالا جالبه ما با ماهی نزدیک صدتمن درامد بخام انقد ب خودم برسم تو خورد و خوراک مون می مونیم

بخوام درسته نه بخام 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

اسی کدوم شهری ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بخام بخام بخاااااااام بخام

🤣🤣

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

شهرستان هستم

فکر کردم تهرانی