2777
2789
عنوان

واقعا دلم از خدا گرفته دیگه

82 بازدید | 12 پست

هر چقدر مثبت به زندگی نگاه کردم، هر چقدر تلاش کردم واقعا انگار آرامش سهم من و خانوادم نیست. از بچگی آرامش نداشتم. الآنم همینطور. الان دیگه یه جوری زندگی خودم و خانوادم به هم ریخته که اصلا قابل بیان هم نیست. واقعا کی خدا می خواد هوای ما رو هم داشته باشه. هر چی بیشتر بهش اعتقاد پیدا کردم بدتر شد اوضاع. 

صبر خدا خیلی خیلی زیاده

ولی تا نوبتت نشه کاری صورت نمیگیره

باید باهاش حرف بزنی از ته دل و بسپاری بهش زمان رو اون تعیین میکنه گاهی زود گاهی دیر شاید خیلی دیر

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبر خدا خیلی خیلی زیادهولی تا نوبتت نشه کاری صورت نمیگیرهباید باهاش حرف بزنی از ته دل و بسپاری بهش ز ...

خب ما هم که ایوب نیستیم. یه صبری داریم. دیگه کی زندگی کنیم. دو ساله که کلا از زندگی ساقط شدیم. هر روز بدتر از دیروز میشه.

خب ما هم که ایوب نیستیم. یه صبری داریم. دیگه کی زندگی کنیم. دو ساله که کلا از زندگی ساقط شدیم. هر رو ...

مطمین باش ازش بخواه و نتیجش رو میبینی

نمی دونم. شاید. یه وقتایی میگم ناشکری می کنم. ولی بازم می بینم نه. هر جای زندگی رو می گیریم یه جای د ...

میتونم بپرسم مشکلتون چیه؟

میتونم بپرسم مشکلتون چیه؟

داداشم ورشکست شده. بهدیس به طلا هست. ملک گذاشتیم برای فروش اما به هیچ وجه فروش نمیرن. از اونطرفم هر چی پول بوده و نزدیک به پول دادیم رفته. دیگه تو هزینه های زندگیمونم موندیم. داداشم خیلی خیلی بی عقلی کرده متاسفانه

داداشم ورشکست شده. بهدیس به طلا هست. ملک گذاشتیم برای فروش اما به هیچ وجه فروش نمیرن. از اونطرفم هر ...

خوب این اشتباهات برای هرکسی تو زندگیش ممکنه برای یکبارم که شده پیش بیاد ولی من مطمئنم براتون جبران میشه

از ته ته دلت بسپار به خدا درست میشه

ببین کی بهت گفتم

خوب این اشتباهات برای هرکسی تو زندگیش ممکنه برای یکبارم که شده پیش بیاد ولی من مطمئنم براتون جبران م ...

البته اینم بگم آدم باید از اشتباهات درس بگیره چون عقل داده خداوند 

البته اینم بگم آدم باید از اشتباهات درس بگیره چون عقل داده خداوند

داداشم خیلی اشتباه کرد.‌وضع بابام خوب بود. تمام زندگیشو به باد داد.‌حالا جهنم مال و اموال. کاش مشکل اساسی حل میشد. ایشالا دعای شما و نفستون گیرت باشه عزیزم

داداشم خیلی اشتباه کرد.‌وضع بابام خوب بود. تمام زندگیشو به باد داد.‌حالا جهنم مال و اموال. کاش مشکل ...

فقط و فقط از خودش بخواه

انشالله که درست میشه