2777
2789
عنوان

اصلا باورم نمیشه نامزدم این رفتار و کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 77 پست
نه نه اشتباه تایپ شدمن گفتم بهم بزنیم اون میومد جلوی در من به داداشم میگفتم بپیچونشاون میگه عقد کنیم ...

الهی. مشخصه خیلی دوستت داره. اتفاقا اینجور وقتا همدم داشته باشی خیلی بهتره. مامانتم خوب میشه نگران نباش

اون بنده خدا که مشکلی با این اتفاقا نداره

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

کار بچگانه ای کردیدرسته بیماری مادرت روت تاثیر بدی گذاشته ولی داری مسائلو باهم قاطی میکنی و با احساس ...

من متوجه نمیشم

دیدم حال من خوش نیست دارم رو اون بنده خدا تاثیر بد می‌زارم

بهش گفتم بهم بزنیم همه چیو چون دیدم داره از با من بودم اذیت میشه

خب کجاش اشتباه بود

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرتون به این بیماری مبتلا شدن درست

حال روحی خانواده ریخته بهم درست

تنش و نگرانی بینتون زیاده درست،

اما چرا به اون پسر بنده خدا ظلم میکنی و زندگیشو به بازی میگیری؟ یعنی اصلا متوجه عملت نیستی؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
دقیقا چرا گفتی ب هم بزنیم چ ربطی داشت😑عجب آدمای عجیبی پیدا میشه تو نی نی سایت!

از اینا که برا جلب توجه فقط تنش درست میکنن دقیقا بیماری مادرش چه ربطی به نامزدیش داره لخواد این اداهارو در بیاره 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه تمام زندگی خوشی نیستولی گناه اون چیه که هنوز عقد نکرده بشینه پای غم و غصه های من

چرا از طرف اون تصمیم میگیری مگه بچه هست ؟ چرا بهش حق انتخاب نمیدی ؟ شرایط رو واضح براش بگو و بذار خودش انتخاب کنه . 

الان حتما فکر میکنی داری در حقش فداکاری هم میکنی ولی در اصل داری زجرش میدی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه تمام زندگی خوشی نیستولی گناه اون چیه که هنوز عقد نکرده بشینه پای غم و غصه های من

بالاخره زندگی این چیزا رو داره دیگه

این میتونه یک امتحان برای جفت تون باشه ک ببینید میتونید در غم و ناراحتی دیگری شریک باشید و یاور

من متوجه نمیشمدیدم حال من خوش نیست دارم رو اون بنده خدا تاثیر بد می‌زارمبهش گفتم بهم بزنیم همه چیو چ ...

فرصت بخواه، عاقلانه

نه که احساسات و زندگی اون بنده خدارو بازیچه کنی و کنارشم حس کنی خیلی داری از خود گذشتگی میکنی!

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

چه ادم ترسناکی هستی

اتقد راحت آدمارو یه شبه میبوسی میزاری کنار

حالا من برعکس شما 

با سنگم میزنن منو ولی میگم اونا بدنومن چرا بی رحم باشم ترکشون کنم تاپیکامو بخون نمیتونم دل بکنم از ادمای مریض اطرافم 

حس وابستگی نمیزاره 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
از اینا که برا جلب توجه فقط تنش درست میکنن دقیقا بیماری مادرش چه ربطی به نامزدیش داره لخواد این اداه ...

بابا بخدا من فقط می‌خوام زندگیو به اون جهنم نکنم وقتی یک وقتایی حتی بخاطر حال بد مامانم حوصله ندارم جواب تماسشو بدم

دلم میسوزه که بهترین دوران زندگیش که میشه اوایل عقدش بخواد تو این اوضاع من بگذرونه

من متوجه نمیشمدیدم حال من خوش نیست دارم رو اون بنده خدا تاثیر بد می‌زارمبهش گفتم بهم بزنیم همه چیو چ ...

از بودن با شما به خاطر تنش زندگیتون اذیت نمیشه

از این رفتارهای بچگانه اذیت میشه

مادرتون به این بیماری مبتلا شدن درستحال روحی خانواده ریخته بهم درستتنش و نگرانی بینتون زیاده درست،ام ...

من اتفاقا میترسم اگه بگم عقد کنیم ظلم بشه بهش

من حالم خیلی داغونه خیلیییی

اتفاقا من به فکر همه ام الا خودماگه هم این تصمیم و گرفتم چون نمی‌خوام اونم کنار من اذیت شه

جای کسی تصمیم نگیرید. 

مادر منم پیش از عروسیم سرطان مغز استخوان گرفت و راهی بیمارستان شد من ناراحتی و شوک شمارو متوجه میشم چون منم عروسیم به این خاطر و البته به اجبار کنسل شد ولی هیچ ربطی به توقف کل زندگی نداره شما اگه مشکلی با خود نامزدتون دارید فقط باید بهم بزنید نه به دلایل متفرقه  

بابا بخدا من فقط می‌خوام زندگیو به اون جهنم نکنم وقتی یک وقتایی حتی بخاطر حال بد مامانم حوصله ندارم ...

خوب خودش هم اینا رو میدونه ولی مشکلی باهاش نداره 

مهم رضایت اونه 

چه ادم ترسناکی هستیاتقد راحت آدمارو یه شبه میبوسی میزاری کنارحالا من برعکس شما با سنگم میزنن منو ولی ...

واقعا فکر می‌کنی برام راحته؟:)

من فقط میترسم بهترین دوران زندگی هر آدمی که دوران عقدشه رو با شرایطم برای اون جهنم کنم