2777
2789
عنوان

اصلا باورم نمیشه نامزدم این رفتار و کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 77 پست
خب کلا طرز فکرت اشتباهه مگر زندگی تمامش خوشیه؟باید درهمه حالتی کنارهم باشیدبعدم مگر حالا تمام زندگی ...

نه تمام زندگی خوشی نیست

ولی گناه اون چیه که هنوز عقد نکرده بشینه پای غم و غصه های من

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

خدا مامانتو شفا بده ان شالله سلامتیشو بدست میاره

من متوجه نشدم تو راهش نمیدادین ولی بعدش گفتی عقد کنیم ولی جواب تماسمو نده؟ بعد همسرت گفت نمیخوادت؟

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفم بابت شرایطی که برای مامانت و خانوادت پیش اومده و امیدوارم هرچه زودتر سلامتیشونو بدست بیارن؛

ولی درمورد تاپیک باید بگم که رسم دوست داشتن همینه، همراه پارتنرت تو خوشی و ناخوشی، تو سلامتی و بیماری باشی.

تو زندگی دچار فراز و نشیب زیادی میشیم و درستش اینه توی این موقعیت دوست داشتنمون رو اثبات کنیم.

یکم سنگدل نیستی؟

اتفاقا من به فکر همه ام الا خودم

اگه هم این تصمیم و گرفتم چون نمی‌خوام اونم کنار من اذیت شه

نه تمام زندگی خوشی نیستولی گناه اون چیه که هنوز عقد نکرده بشینه پای غم و غصه های من

😐 حرف خودت رو چرا میزنی؟ خب عقد نکنین الان هزاران نفر دوست و نامزدن و پای هم میمونن حرفت اصلا درتس نیست 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تکلیف و روشن کردمولی خب کنار نمیاد با این موضوع

دوس داشتن وعشقی در کار نیس وگرنه تحت هیچ شرایطی بنده خدارو بی محل نمیکردی و اون که حرفا روبزنی همون بهتر جداشی نامزدتم انقد آزار ندی 

خدا مامانتو شفا بده ان شالله سلامتیشو بدست میارهمن متوجه نشدم تو راهش نمیدادین ولی بعدش گفتی عقد کنی ...

نه نه اشتباه تایپ شد

من گفتم بهم بزنیم 

اون میومد جلوی در من به داداشم میگفتم بپیچونش

اون میگه عقد کنیم بعدش من اذیتت نمیکنم ،دبخوای تو حال خودت باشی حتی بهت زنگم نمیزنم

دوس داشتن وعشقی در کار نیس وگرنه تحت هیچ شرایطی بنده خدارو بی محل نمیکردی و اون که حرفا روبزنی همون ...

چون دارم اذیتش میکنم اصلا بهش میگم تموم کنیم همه چیو 

اون کوتاه نمیاد 

مقصر شمایی دیگهپسر مردم بازیچه شما نیست

خب من تکلیف و مشخص کردم:)

فهمیدم داره اذیت میشه گفتم تموم کنیم همه چیو

اون کوتاه نمیاد

خب من تکلیف و مشخص کردم:)فهمیدم داره اذیت میشه گفتم تموم کنیم همه چیواون کوتاه نمیاد

حالت خوب نیست داری احساسی تصمیم میگیری

نامزدی رو چرا باید بهم بزنی آخه؟

یعنی یکی تو نزدیکان نیست درست راهنماییت کنه؟