2777
2789

برای نی نی اولمون خیلی یهویی مقدمات مهاجرتمون جور شد و بدون هیچ دردسری مهاجرت کردیم درحالی که همه میگفتن خیلی قراره مشکلات براتون پیش بیاد ولی اصلا این شکلی نبود.

برای نی نی دوم هم تازه باردار شدم صبح به همسر ایمیل زدن که تو به رشته خیلی رقابتی قبول شده و میتونه به عنوان کاراموز بره چیزی که حتی تصورشم نمیکردیم به این زودی اتفاق بیوفته فکر میکردم ۶ یا ۷ سال دیگه همسرم به این مرحله برسه، اینجوری همسرم به شغلی که تو ایران داشت خیلی خیلی نزدیک میشه و دو سال دیگه همون عنوان شغلی ایرانش رو میتونه اینجا داشته باشه چیزی مثل معحزه‌ست🥹😍

اینم بگم البته ما ار نظر مالی و شرابطی اینا اوکی بودیم که بچه اوردیم منظورم این نیست کسایی که شرایط ندارن نی نی بیارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین جمله آخر به نکته اصلی ماجرا اشاره کردی خودت

اوکی بودن به لحاظ شرایط و مالی از قبل 👌

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بلهه دومی هنوز نیومده ولی اونم ایرانی میذارم

چی؟؟ بین المللی نذاشتید؟

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱