2777
2789
عنوان

اصلا باورم نمیشه نامزدم این رفتار و کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 77 پست
اتفاقا من به فکر همه ام الا خودماگه هم این تصمیم و گرفتم چون نمی‌خوام اونم کنار من اذیت شه

عزیزم آن شا الله مادرت زودتر خوب بشه ولی به نظر من هم این خودخواهی که به جای بقیه تصمیم بگیری وفکرکنی داری از خود گذشتگی می‌کنی زندگی جریان داره.شما از جریان ننداز

اگه فامیل هم از نامزدیتون باخبرن عقد کنخودتو سر زبونا انداختی الان. خدایی نکرده وصلت سر نگیره عواقب ...

بله با خبرن

جشن گرفته بودیم:)

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای کسی تصمیم نگیرید. مادر منم پیش از عروسیم سرطان مغز استخوان گرفت و راهی بیمارستان شد من ناراحتی و ...

نه با خودش مشکل ندارم

دوسش دارم اتفاقا

واقعا فکر می‌کنی برام راحته؟:)من فقط میترسم بهترین دوران زندگی هر آدمی که دوران عقدشه رو با شرایطم ب ...

بیخیال قرار بود که ازدواج‌گل و بلبل باشه هیشکی نباید باکسی ازدواج میکرد

یه روز همه والدینمونو از دست میدیم حالا یا مرگ راحت یا با بیماری 

مس نسل بشر باید منفرض میشد همه میگفتن من حالم بد میشه میترسم حال طرف مقابلم بد کنم 

بنظرم این هندی بازیارو بزار کنار و کنترل کن اوضاع رو 

قیمه هارو نریز تو ماستا

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
واقعا فکر می‌کنی برام راحته؟:)من فقط میترسم بهترین دوران زندگی هر آدمی که دوران عقدشه رو با شرایطم ب ...

ببین ایمانت ک قوی باشه میدونی تا خدا نخواد هیچ کاری نمیشه

شما الان باید به زندگی عادی برسی و به مادرت روحیه بدی

حالت خوب نیست داری احساسی تصمیم میگیرینامزدی رو چرا باید بهم بزنی آخه؟یعنی یکی تو نزدیکان نیست درست ...

انقدر همه درگیر بودن که کسی حواسش به ما نبود

تازه نامزدم از وقتی رفته داداشم شروع کرد دعوا کردن باهام که چرا اینطوری میکنی با اون:)

بیخیال قرار بود که ازدواج‌گل و بلبل باشه هیشکی نباید باکسی ازدواج میکردیه روز همه والدینمونو از دست ...

ولی حرفات باعث شد یکم به خودم بیام 💔🥲

من خیلی آدم بی جنبه ای ام

تو زندگیم سختی نکشیده بودم این اولیش بود 

اصلا زندگی کردن و بعد بیماری مامانم یادم رفته

از بودن با شما به خاطر تنش زندگیتون اذیت نمیشهاز این رفتارهای بچگانه اذیت میشه

خیلی بهم ریختم

اصلا نمی‌دونم دارم چیکار میکنم 

من متوجه نمیشمدیدم حال من خوش نیست دارم رو اون بنده خدا تاثیر بد می‌زارمبهش گفتم بهم بزنیم همه چیو چ ...

میدونی مشکل شما چیه؟ به روش خودت میخوای به ایشون کمک کنی؟ ایشون شما رو دوست داره، اتفاقا ادم درستی هم به نظر می رسه که تو این شرایط کنار شماست

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
طرز تفکرات واقعا اشتباهه به جای بقیه فکرکردن نمیشه از خودگذشتگی .دوست داشتن را جور دیگه ثابت کن.مطمن ...

مامانم بفهمه که قطعا میکشتم🫠

چون تازه به داداشمم گفت من یکم حالم بهتر شد برای تو بریم خواستگاری

ولی حرفات باعث شد یکم به خودم بیام 💔🥲من خیلی آدم بی جنبه ای امتو زندگیم سختی نکشیده بودم این اولیش ...

برعکس شما تا دلت بخاد من سختی و مصیبت کشیدم 

و جا زدن  و ترک کردن تو هر چیزی برام اخرین گزینه اس

تا پای جونم سعی میکنم رواّطمو با ادما حفظ کنم 

که فردا روری پیش نفس خودم شرمنده نباشم که 

مقصر من بودم 

من بهم زدم 

من جا زدم 

حداقلش اینه که از خودم اینحوری راضی هستم 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
میدونی مشکل شما چیه؟ به روش خودت میخوای به ایشون کمک کنی؟ ایشون شما رو دوست داره، اتفاقا ادم درستی ه ...

آره دقیقا

کلا خیلی پیش اومده با انجام ی سری کارا فکر کردم دارم به طرف کمک میکنم

بعد ی مدت فهمیدم چقدر دلش ازم پره طرف مقابل 

برعکس شما تا دلت بخاد من سختی و مصیبت کشیدم و جا زدن و ترک کردن تو هر چیزی برام اخرین گزینه استا پا ...

من ی سری رفتارم بخاطر اینه که واقعا رفتم تو شوک:)

حرفات باعث شد یکم به خودم بیام