2777
2789

من چند وقت پیش متوجه شدم مادرم سرطان خون داره

اوایل حالش خیلی بد بود تو بیمارستان بستری بود 

الان بهتره 

قبل این موضوع من نامزد کرده بودم قرار بود عقد کنیم که مادرم اینطوری شد...

نامزدمم هی اصرار می‌کرد که عقد کنیم 

به نامزدم گفتم من از خدامه عقد کنیم عقد کنیم ولی من دیگه نمیتونم آدم مناسبی باشم برات

حال روحیم خوب نیست

ی مدت همینطوری بگذرونیم حال مامانم که بهتر شد بهم بزنیم 

خیلی بهم زنگ زد پیام داد جواب ندادم

چند سری اومد دم در داداشمو فرستادم پیچوندش

امروز مامانم رفت دیالیز با خالم

من و داداشم و بابام خونه بودیم 

نامزدم اومد قرار شد داداشم راهش نده تو

ولی اومد تو من از اتاق اومدم بیرون با اینکه مهلت صیغمون تموم شده یهو منو گرفت بغلش جلوی بابام اینا زد زیر گریه:))))

به بابام اینا گفت دیگه منو نمیخواد در صورتی که من هیچ توقعی ازش ندارم میگم فقط عقد کنیم تو اصلا دیگه جواب تماس منم نده:)

حالم خیلی گرفته س 

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

وا شما ام تکلیفت با خودت معلوم می راش نمیدی داخل ولی عقد کنید😐

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

خب کارتون اشتباه بود و احساسات یک ادم رو ب بازی گرفتین درست صحبت میکردی بدی ندیدم ازنامزدتون 

درسته شوک بدیه و حس بدی داری ولی دلیلی نداری ب نامزدت این رفتارو داشته باشی و اذیتش کنی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا خب چه حرکتیه با بنده خدا میکنی! دوسش نداری؟!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
وا شما ام تکلیفت با خودت معلوم می راش نمیدی داخل ولی عقد کنید😐

من تکلیفم مشخصه 

دوسش دارم ولی من دیگه زندگیم ی زندگی عادی نیست 

همه‌چیم شده نگرانی 

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

کار بچگانه ای کردی

درسته بیماری مادرت روت تاثیر بدی گذاشته ولی داری مسائلو باهم قاطی میکنی و با احساسات و اینده یه نفر بازی میکنی.

اول بزرگ شو بعد به ازدواج فکر کن.

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بنظرم شما ازدواج نکن تا کامل تر بشی چون زندگی بالا پایین داره و خب قرار باشه با هر اتفاق تلخی اطرافیان رو از خودت دور کنی نمیشه اون بنده خدام گناه داره دلم سوخت براش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

راست میگه عقد کنید زودتر

اتفاقا الان بیشتر از هرزمانی بهش نیاز داری

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨