2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم کمتربره خونه مادرم اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 74 پست
شوهر منم خيلي ميرفت بهش خوش ميگذشت اصلا خسيس نيست خانواده ام هم دوستش داشتن الان كم شده اينكه بگيد ...

این خانم میگه شوهرش با خانواده ی زنش مشکل داشته ،وهمیشه ازشون گله داره حتی همین الان که می‌ره خونشون میاد ایراد میگیره 

گفتم كه عزيزم متاسفانه بابام فوت شدن دور از جون پدرت ، بعدش به خاطر مامانم يه مدت زياد ميرفتيم حال ...

ای وای ببخشیدعزیزم متوجه نشدم..خدارحمتشون کنه الهی

والا چی بگم..اگربنده خداها سختشون باشه بخاطره من که دعوانگیرم باهاش میگن نه بزاربیاد به ماچیکارداره

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خانم میگه شوهرش با خانواده ی زنش مشکل داشته ،وهمیشه ازشون گله داره حتی همین الان که می‌ره خونشون ...

شوهر خنگ منم گله ميكرد ميگفتم اگه بد هستن چرا ميري ؟بازهم ميرفت معلومه ادما زياد هموببينن وتوقعشون بالا باشه  اين طور چيزا پيش مياد .كلا مردها بايد كاراشون بلنگه و رو اعصاب باشن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ای وای ببخشیدعزیزم متوجه نشدم..خدارحمتشون کنه الهیوالا چی بگم..اگربنده خداها سختشون باشه بخاطره من ک ...

خواهش ميكنم ،ممنونم خدا عزيزانتون رو حفظ كنه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
شوهر خنگ منم گله ميكرد ميگفتم اگه بد هستن چرا ميري ؟بازهم ميرفت معلومه ادما زياد هموببينن وتوقعشون ب ...

عجیبه،من شوهرم هیچ وقت گله نمیکنه ولی می‌دونم خونه پدر ومادرم بهش خوش نمی‌گذره  وراحت نیست خیلی کم میریم یا خودم با بچه ها میرم

یه مدت هیچی نگو اصلا بروی خودت نیار ولش کن

وقتی این دوس داره بره خانوادت هم بدشون نمیاد و تحویلش میگیرن . الکی حرص نخور

به مامانت بگو من نمیتونم کنترلش کنم هر وقت اذیت شدین خودتون تحویلش نگیرید تا نیاد

خدا بیامرزه پدرت رو عزیزم

ممنونم عزيزم خدا رفتگان شما رو هم بيامرزه و عزيزانتون رو حفظ كنه ان شاالله