2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم کمتربره خونه مادرم اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 74 پست

شوهرمنم تا بابام بود زياد ميرفت الان نسبت به اون مرقع خيلي كم شده گاهي ميگم شب مياي ميگه نميدونم يه جوريه خونه مامانت ،سرده ،راستميگه مامانم ديگه اون ادم قبل نشد 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا چه محل کاری..میگم که کارش ازاده یه موقع کارداره یه موقع نه

پس از بیکاریه میخواد خودشو سرگرم کنه بگو یکم بابات اینا نصیحتش کنن اونموقع دیگه کمتر میره 😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من هم همین به ذهنم رسید با خسیسه یا از اینکه خانواده ی زنش رو اذیت کنه لذت میبره،هر روز می‌ره تا اون ...

نه بابا چه اذیتی..میگ خونتون دوست دارم بهم ارامش میده

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
با این حرفت معلوم شد دوست داره خانواده ی شما رو اذیت کنه وتو خرج بنداره

نمیدونم بخدا..دیگ مغزم نمیکشه چی درسته چه غلط😮‍💨

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
من هم همین به ذهنم رسید با خسیسه یا از اینکه خانواده ی زنش رو اذیت کنه لذت میبره،هر روز می‌ره تا اون ...

شوهر منم خيلي ميرفت بهش خوش ميگذشت اصلا خسيس نيست خانواده ام هم دوستش داشتن الان كم شده  اينكه بگيد شوهرش يا خسيسه يا از اذيت كسي خوشحال ميشه به نظرم اشتباست

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
شوهر منم خيلي ميرفت بهش خوش ميگذشت اصلا خسيس نيست خانواده ام هم دوستش داشتن الان كم شده اينكه بگيد ...

چجوری کم شد؟شماگفتی یاخودش کمترش کرد

بگو هرروز میری زنک بزن منم بیام باهم بریم غذارم میذارم برای بعدا یا غذامونو هم میارم اونجا . به مادر ...

من خودم خونه خودم راحترم..خونشون کوچیکه پسرمم اذیت میکنه اونجاخیلی.اعصابمو میریزه بهم..ازاونورم پسرم ازمدرسه میاد درس وتکلیف داره..منک نمیتونم باب میل آقا باشم همش

نزار بره براش کار بتراش ،قسط،وام ،قرعه خونگی ،بزار بیوفته تو خرج نتونه نفس بکشه چه برسه بره همش مهمو ...

ای بابا..انقد خودش بدهکاری داره که به من نمیرسه..فکر کنم ازفکروخیال بدهیاش میره اونجا لَش میکنه

چجوری کم شد؟شماگفتی یاخودش کمترش کرد

گفتم كه عزيزم متاسفانه بابام  فوت شدن  دور از جون پدرت ، بعدش به خاطر مامانم يه مدت زياد ميرفتيم حالا بيشتر من تنها ميرم ،اگه خانواده ات مشكلي ندارن بزار بره