2777
2789
لفظ خوردن و خوابیدن جالب نیستگارد اولیه رو شما گرفتی نسبت به دختر مجردی که دیدیدرآمدش بالاست و بهت ف ...

چقد ضایعی دختر

کاربری دوم استارتری که انقد فشاری شدی

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لفظ خوردن و خوابیدن جالب نیستگارد اولیه رو شما گرفتی نسبت به دختر مجردی که دیدیدرآمدش بالاست و بهت ف ...

یجور ناراختن انگار از جیب اینا دزدیدم

هرکسیمثل من نمیتونه کار کنه

بیعرضه نیستم

دعوا داری؟ یکی دیگه باعث تورم و بدبختی ماست نه مناشتباه گرفتی

راست میگه دیگه خانم. از رو بیکاری و اینکه حوصله ات سر رفته میای همچین سوال مسخره ای میپرسی!

ینی واقعا خودت نمیفهمی این درآمد کمه یا زیاد؟! که واسش تاپیک میزنی؟

دقیقا عقده توجه!

اسی اگر راست بگه، عقده توجه دارهاگر دروغ بگه که ۱۰۰درصد دروغ میگهاز تاپیکاش پیداستبزار تو توهمش خوش ...

چرا باید 100% دروغ بگه

حالا من که نمیشناسمش راست و دروغش پای خودش

ولی انهمه ادم 80 به بالا درامد دارن دختر پسر هم نداره

🐈🐕🌙💖

خوشبحال تو با پز دادن مردم تو این شرایط اونم راست و دروغش معلوم نیست فشاررر نمیاد بهت توهم اگه از کامنتی که واسش اول گذاشتم احساس فشار در من کردی اوکیه فکر کن فشار بهم اومد فکر کنم طبیعیه به خیلیاااا فشااار میاد بشنون چون ما هر چقدر دنبال کار میگردیم پیدا نمیکنیم با توجه تحصیلات و سابقه کار چه برسه ماهی ۷۰ ۸۰

خب چه ربطی دارنچون یه نفر درآمدش ۲۰ تومنه یکی دیگه نباید بگه ۷۰ درآمد داره؟

هیچوقت این موضوعو درک نکردم واقعا

انگار تقصیر ماست که بقیه با 20 تومن زندگی میکنن😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هیچوقت این موضوعو درک نکردم واقعاانگار تقصیر ماست که بقیه با 20 تومن زندگی میکنن😐😂

دقیقا خشم عجیبی توی کامنت بعضی دوستان هست

اگر کسی درآمد داره لزوما حق بقیه رو نخورده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چرا باید 100% دروغ بگهحالا من که نمیشناسمش راست و دروغش پای خودشولی انهمه ادم 80 به بالا درامد دارن ...

تاپیکاشو نگاه بندازی میفهمی

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی